Bitlis'te 64 Çift Dünya Evine Girdi - Son Dakika
Güncel

Bitlis'te 64 Çift Dünya Evine Girdi

Bitlis\'te 64 Çift Dünya Evine Girdi

Bitlis Belediyesi'nin düzenlediği toplu nikah töreninde 64 çiftin nikahı kıyıldı

29.06.2013 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'te düzenlenen "2. Geleneksel Toplu Nikah Töreni" ile, maddi imkanları kısıtlı 64 çift evlendirildi.

Belediye tarafından geleneksel hale getirilen ve ilkinin geçen yıl yapıldığı toplu nikah töreninin ikincisi bu yıl yapıldı.

Törende konuşan Vali Veysel Yurdakul, Belediye Başkanı Fehmi Alaydın'ın sosyal belediyeciliğin önemli yapı taşlarından biri olan sünnet ve toplu nikah törenlerine önem verdiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Bir taraftan altyapı çalışmalarını sürdürdüğü, diğer taraftan da sosyal belediyeciliğin temel taşlarından birisini hayata geçirdiği için Başkan Alaydın'ı  tebrik ediyorum. Bu tür sosyal içerikli projelerin, programların, ilimizde bütün proje ekipleri, il müdürleri, bölge müdürleri ve milletvekilerinin katkılarıyla iyi bir yere geleceğine inanıyorum. Bugün ilimizde iki güzelliği, iki bayramı bir arada yaşıyoruz. Bugün Tatvan'da Uluslararası Su Sporları Festivali'ni başlattık. Şimdi ise toplu nikah töreni coşkusunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Başkan Alaydın ise geçen yıl 19 çifti evlendirdiklerini hatırlatarak, "İş adamlarımızın sponsorluğunda sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. İnşallah sonraki yıllarda Bitlis adına çok daha güzel şeyler yapacağız. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek" dedi.

Başkan Alaydın, konuşmasının ardından Vali Yurdakul ve AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz'ün nikah şahitliğinde iki çiftin nikahını kıydı. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bitlis'te 64 Çift Dünya Evine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement