Bitlis'te Ramazan eğlenceleri - Son Dakika
Güncel

Bitlis'te Ramazan eğlenceleri

Bitlis\'te Ramazan eğlenceleri

Bitlis Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler, Orhan Ölmez konseri ile sona erdi.

02.06.2019 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler, Orhan Ölmez konseri ile sona erdi.

Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konsere Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, AK Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu, Kadın Kolları Başkanı Diba Zeydan ve yaklaşık bin 500 kişi katıldı. Saat 22.00'da alana gelen Orhan Ölmez, sahneye çıkarak birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Zaman zaman seyircilerle birlikte şarkılarını söyleyen Ölmez, Bitlis'te olmaktan dolayı çok memnun olduğunu belirterek, Bitlis'in kendisi için önemini de anlattı.

Manisa'da gittiği bağlama kursunda ilk aldığı notalardan birinin 'Bitlis'te Beş Minare' türküsü olduğunu belirterek, "Bitlis'in bende özel bir yeri var" dedi.

Daha sonra Bitlis'te Beş Minare türküsünü okuyan Ölmez'e günün anısına Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay tarafından konser sonunda plaket ve beş minare figürlü bir tablo hediye edildi.

Konser sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Ramazan ayı boyunca 27 gün etkinlik düzenlediklerini, en son gün de Orhan Ölmez konseri ile etkinlikleri noktaladıklarını söyledi. Tanğlay, 27 günde 45 bin kişiye iftar çadırında sıcak yemek dağıtıldığını da ifade ederek, "Ramazan ayının başlangıcından bugüne kadar Bitlis'te programlarımızı devam ettiriyoruz. Bu alanda iftar çadırımız var. İftar sonrasında burada yine programlarımız oluyor. Bugünde 27. gün. İnşallah bugün de final yapıyoruz. Orhan Ölmez kardeşimiz burada. Sağ olsun Bitlisli hemşehrilerimiz de bugün yine bizleri yalnız bırakmadılar. Eğlence son hızıyla devam ediyor. Bu 27 gün süresince 50 bin nüfuslu bir ilde 45 bin kişiye iftar yemeği verdik. Bu da birlik ve beraberliğimizin, Ramazan bereketinin göstergesidir. Bundan dolayı da çok mutluyuz. İnşallah bu programları bundan sona da devam ettireceğiz. Önümüzdeki 2 gün boyunca çadırımızda ikramlarımız devam edecek. Ondan sonra da hemşehrilerimizle birlikte inşallah bayrama gireceğiz" dedi.

"Kadim şehir Bitlis hakettiği yerde değil"

Belediye Başkanı Tanğlay, Bitlis'in çok kadim bir şehir olduğunu, ancak hak ettiği yerde olmadığını ifade ederek, "Bitlis kadim bir şehir. Bizler Bitlis'in hak ettiği yerde olmadığını düşünüyoruz. Bitlis Belediyesi ekibi olarak, Bitlisli hemşehrilerimiz olarak çok çalışmamız lazım. ve çalışıp Bitlis'i hak ettiği yere getirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bitlis'te Ramazan eğlenceleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bahçelievler'de bıçakla öldürülen kişinin varile konulup yakılması iddiasıyla ilgili 3 şüpheli adliyeye sevk edildi
    15:40 Bahçelievler'de bıçakla öldürülen kişinin varile konulup yakılması iddiasıyla ilgili 3 şüpheli adliyeye sevk edildi

    İstanbul Bahçelievler'de bir kişinin bıçakla öldürüldükten sonra varile konulup yakılması iddiasıyla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri olan B.D'nin polise verdiği ifadesinde, öldürülen kişinin annesine sarkıntılık ettiği için bıçakladığını beyan ettiği belirtildi.

  • Samsun'da Silahlı Soygun Şüphelisi Tutuklandı
    15:40 Samsun'da Silahlı Soygun Şüphelisi Tutuklandı

    Samsun'un İlkadım ilçesinde bir servis minibüsünü gasp eden ve daha sonra terk eden şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şikayet üzerine yapılan araştırma sonucunda minibüs bulunurken, şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Balıkesir'de ihracat ve ithalat Şubat ayında azaldı
    15:40 Balıkesir'de ihracat ve ithalat Şubat ayında azaldı

    TÜİK'in açıkladığı verilere göre, Balıkesir'de ocak ayında ihracat yüzde 14 azalarak 73 milyon 100 bin dolar, ithalat yüzde 9,2 azalarak 55 milyon 700 bin dolar olarak gerçekleşti. Şubat ayında ise genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 14, ithalat yüzde 26,5 oranında azaldı. Ocak-Şubat döneminde ise ihracat yüzde 8,5 artarken, ithalat yüzde 16 azaldı.

  • Melikgazi Belediye Başkanı Teknoparkı Ziyaret Etti
    15:39 Melikgazi Belediye Başkanı Teknoparkı Ziyaret Etti

    Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin ile Erciyes Teknopark'ta faaliyet gösteren iş yerlerini ziyaret etti. Başkan Palancıoğlu, teknoparktaki firmaların faaliyet alanları hakkında bilgi aldı ve belediyenin teknolojiyi her alanda kullanma çabalarını vurguladı. Ayrıca, teknoparkların önemine dikkat çeken Palancıoğlu, burada yapılan Ar-Ge çalışmaları ve teknolojik gelişmelerle gurur duyduklarını belirtti.

  • İzmir Halk Eğitim Merkezleri Gazze'ye Yardım Taşıyor
    15:37 İzmir Halk Eğitim Merkezleri Gazze'ye Yardım Taşıyor

    İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı halk eğitim merkezlerinde eğitim alan kursiyerlerin, Gazze'deki kadın ve çocuklar için hazırladığı oyuncak, battaniye ve kışlık giysileri taşıyan tır, Mersin Limanı'na hareket etti. Yardım tırı, dualarla Mersin Limanı'na uğurlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, Filistinlilerin yaşadığı acıyı hafifletmek adına ellerinden geldiğince Gazze'ye yardıma devam edeceklerini belirtti.

  • Kaza sonrası LPG tankındaki kaçağa itfaiye müdahale etti
    15:37 Kaza sonrası LPG tankındaki kaçağa itfaiye müdahale etti

    Gaziantep'te iki aracın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlardan birinin LPG tankı gaz kaçırınca olaya itfaiye ekipleri müdahale ederek olumsuz bir durumun önüne geçti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Yarbay Gökhan Ünyeli, intihar mektubu bırakarak yaşamına son verdi
    15:36 Yarbay Gökhan Ünyeli, intihar mektubu bırakarak yaşamına son verdi

    Ankara'da hakkında yürütülen soruşturma kapsamında açığa alınan Yarbay Gökhan Ünyeli, intihar mektubu bırakarak hayatına son verdi. Ünyeli'nin mektubunda, haksızlıklara tahammül sınırının aşıldığı ve Türk Milleti'nin yüksek karakterine vurgu yapıldı.


Advertisement