Bitlis'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Bitlis'ten Kısa Kısa

Güroymak Belediyesi eğitime verdiği destek kapsamında ilçedeki 25 ilk ve ortaokulun bahçesine oyun parkı kurdu.

08.06.2017 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güroymak Belediyesi eğitime verdiği destek kapsamında ilçedeki 25 ilk ve ortaokulun bahçesine oyun parkı kurdu.

Eğitime verdiği desteklerini sürdüren Güroymak Belediyesi, Kaymakam ve Belediye Başkanı Ufuk Özen Alibeyoğlu

ilçedeki 25 okulun bahçesine öğrenciler için oyun parkı kurdurdu.

Okulların bahçesine kurulan parklar ile ilgili bilgi veren Alibeyoğlu, gerek Kaymakamlık ve gerekse Belediye olarak ilçede eğitime büyük önem verdiklerini söyledi.

Çalışma kapsamında ilçedeki 25 ilk ve ortaokulun bahçesine oyun parkı kurulduğunu ifade eden Alibeyoğlu, "Gerek belediye ve gerekse kaymakamlık olarak ilçede eğitime büyük önem veriyoruz. Bunun içinde eğitim alanındaki yatırımlar için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda da ilk etapta ilçemizdeki 25 ilk ve ortaokulun bahçesine oyun parkları kuruldu.

İnşallah yine çalışmaların devamında öğrencilerimiz için yatırım ve çalışmalarımız devam edecektir. Ben bu vesile ile oyun parklarının okullarımız ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Güroymak Belediyesi, okulların bahçesine yaptığı park çalışması ile de hem öğrencilerin hem de ilçe halkının takdirini topladı.

TEOG'da başarılı öğrencilere ödül

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı'nda (TEOG) sınavında birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrenciler, Ahlat Belediyesi tarafından bisikletle ödüllendirildi.

Ahlat Belediyesi önünde düzenlenen programa Ahlat Belediye Başkanı okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşma yapan Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, elde edilen başarının sevindirici olduğunu belirterek, "Gösterilen bu gayreti de takdir etme adına 35 öğrencimize belediyemiz adına bisiklet hediye ediyoruz. Sizleri yürekten tebrik ediyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bitlis'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement