Bitlisli Kayakçılara Malzeme Desteği - Son Dakika
Güncel

Bitlisli Kayakçılara Malzeme Desteği

Bitlisli Kayakçılara Malzeme Desteği

Bitlis Valiliği, belediye ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen proje kapsamında 625 çocuğa kayak malzemesi dağıttı.

26.12.2013 12:34  Güncelleme: 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Valiliği, kentte şampiyon kayakçılar yetişmesini sağlamak amacıyla belediye ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen proje kapsamında 625 çocuğa kayak malzemesi dağıttı.

Lisanslı 750 kayakçının bulunduğu ve 7'den 70'e herkesin kayak yaptığı kentte kayak sporunu geliştirmek ve kentten yeni şampiyonlar çıkmasını sağlamak için valilik, belediye ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışma başlattı.

Üç kurumun ortaklaşa hazırladığı proje kapsamında, Erhan Onur Güler Kayak Tesisinde düzenlenen törenle 625 çocuğa kayak malzemesi dağıtıldı.

Yeni kayak takımlarını alan çocukların büyük sevinç yaşadığı törende konuşan Vali Veysel Yurdakul, kentteki 3 kayak tesisinin özellikle gençlere hizmet verdiğini söyledi.

Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve spor yapmalarını sağlamak için hazırlanan projenin önemli bir fırsat olduğunu belirterek, "Amacımız hem ilde mevcut olan kayak potansiyelini daha da geliştirmek hem de kentten şampiyonlar çıkarmak" dedi.

Bu tür çalışmalarla kentin kısa vadede kayak sporunda Türkiye ve dünya şampiyonlarını çıkaracağına inandığını anlatan Yurdakul, kentteki sporcuların kazasız ve belasız bir kayak sezonu geçirmesini temenni etti. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bitlisli Kayakçılara Malzeme Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement