Biz Anadolu'yuz" Projesi - Son Dakika
Güncel

Biz Anadolu'yuz" Projesi

Biz Anadolu\'yuz" Projesi

İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen "Biz Anadolu'yuz Projesi" kapsamında Erzurum'un Aşkale ve Aziziye ilçelerinden 97 öğrenci, Bursa'ya geldi.

21.02.2019 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen "Biz Anadolu'yuz Projesi" kapsamında Erzurum'un Aşkale ve Aziziye ilçelerinden 97 öğrenci, Bursa'ya geldi.

Bursa'yı gezen öğrenciler, daha sonra Vali Yakup Canbolat'ı ziyaret etti.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Canbolat, yaptığı konuşmada, öğrencilerin kent hakkında bilgi sahibi olduklarını belirtti.

Canbolat, Bursa'da 400 bin civarında Erzurumlu'nun bulunduğunu anımsatarak, "Dolayısıyla burası da ikinci bir Erzurum gibi. Sizleri burada görmekten çok mutluluk duyuyoruz. Sizlerin Erzurum'dan kalkıp buralara gelmeniz, tanımanız hem buraları görmeniz ve bilmeniz hem de kültürler arası dayanışmayı sağlamanızı biz önemsiyoruz. Siz gençlerin bilgi ve görgü anlamında da önemli olduğunu düşünüyoruz." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Canbolat, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Biz Anadolu'yuz' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement