Biz Onlara Onlar Hollywood'a Hayran - Son Dakika
Magazin

Biz Onlara Onlar Hollywood'a Hayran

Biz Onlara Onlar Hollywood\'a Hayran

Baskılı tişört modası geçmiyor, hele de üzerinde Hollywood'un efsaneleşmiş isimlerinin fotoğrafları varsa; çok daha havalı duruyor! Türk yıldızlar da bu....

04.05.2013 08:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin hayran olduğu ünlü isimlerin giydiği tişörtlere bakarak, onların kimlere hayran olduğunu anlamak çok kolay. Son dönemde üzeri baskılı tişörtlerin popüler olması üzerine Türk yıldızlar da bu modayı takip etmeye başladı.

SPORCULAR TAKİPTE

Üzerinde Hollywood'a damga vuran isimlerin fotoğraflarının bulunduğu farklı markaların koleksiyonlarında yer alan bu tişörtleri giyenler her geçen gün artıyor. Trendi başlatansa 'Vay Anam Vay' adlı şarkısının klibinde, üzerinde Bruce Lee'nin fotoğrafının bulunduğu bir tişört giyen Tarkan oldu. Onun ardından Serdar Ortaç üzerinde Dennis Hopper fotoğrafının bulunduğu tişörtüyle gece gezmelerinde fotoğraflandı. Kutsi de son albümünün fotoğraf çekiminde Megan Fox fotoğraflı tişört giyerek bu trendi takip ettiğini gösterdi. Sinan Akçıl'ın Naomi Campbell baskılı tişörtü, Arda Turan'ın üzerinde Al Pacino'nun 'Scarface' filminde çekilmiş bir fotoğrafının bulunduğu tişörtü de dikkat çekti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Biz Onlara Onlar Hollywood'a Hayran - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement