Bize Her Yer Kanka Selfie - Son Dakika
Güncel

Bize Her Yer Kanka Selfie

DeFacto'nun sınır tanımayan enerjisi, son günlerin modası selfie ile buluşuyor; gençleri keyifli anlar bekliyor.

11.06.2014 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlerin enerjik markası DeFacto, kankasıyla selfie çektirenleri moda sayfalarına taşıyor. Her Girl ile gerçekleştirdiği işbirliği ile kanka dostluğunu ölümsüzleştiren DeFacto, kankasıyla fotoğraf çektirip #kankaselfie hashtagi ile paylaşan 5 çift kankayı moda sayfasına taşımakla kalmıyor bir de üzerine 150 TL'lik hediye çeki kazandırıyor.

Her an, her yerde, herkesle çektiğin selfi'nin gün gelip seni moda sayfalarına taşıyacağını nereden bilebilirdin ki? İşte DeFacto tam olarak bunu yapıyor. Son dönemin modası selfie (özçekim) ile gençlere seslenen DeFacto, kankasıyla çektirdiği selfie'yi #kankaselfie hashtagi ile paylaşan kankaları, moda sayfalarına taşıyor. O da yetmiyor bir de üstüne hediye çekleri veriyor.

"Kankam olmadan asla!" diyorsan 1 Haziran – 7 Temmuz 2014 tarihleri arasında devam edecek yarışma Hey Girl ve DeFacto'nun Twitter ve Instagram hesaplarını mentionlayarak, #kankaselfie hashtagi ile paylaşman yeterli!

Peki ne kazanacaksın?

Ünlü ressam ve yapımcı Andy Warhol yıllar önce "herkes bir gün 15 dakikalığına ünlü olacak" demişti…

Warhol haklı mı çıktı, yanıldı mı bilinmez ama DeFacto, yarışmanın 5 kahramanını kankaları ile birlikte Hey Girl ve Blue Jean'in moda çekimlerine götürecek. Bir de üzerine 150 TL'lik DeFacto hediye çeki veriyor.

Sen de bu şansı yakalamak, en önemli gençlik dergilerinde yerini almak ve hediye çekinin sahibi olmak için durma! Kankanı kap ve bir #kankaselfie çek!

Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgi için www.defacto.com.tr ve www.heygirl.com.tr'ye tıkla!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bize Her Yer Kanka Selfie - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement