"Bizi Bilen Bilir Yavuklum!" - Son Dakika
Magazin

"Bizi Bilen Bilir Yavuklum!"

"Bizi Bilen Bilir Yavuklum!"

Adı Haluk Bilginer'le anılan Evrim Alasya'ya, sevgilisi Bülent Özer Twitter'da sahip çıktı.

08.06.2012 06:03  Güncelleme: 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adı Haluk Bilginer'le anılan Evrim Alasya'ya, sevgilisi Bülent Özer Twitter'da sahip çıktı: "Yavuklum benim, bizi bilen bilir. Gerisi boş!"

"GURUR DUYUYORUM"

Haluk Bilginer'le aşk yaşadığı iddia edilen Evrim Alasya, "Benim evliliğe giden bir ilişkim var" demişti ama yine de magazin gündemindeki dedikodular kesilmeyince sevgilisi Bülent Özer de galiba ortaya çıkarak açıklama yapma ihtiyacı hissetti.

Twitter üzerinden açıklama yapmaya başlayan Özer, Alasya'yı hem sahiplendi hem de öve öve bitiremedi. İşte o sözler: "Seninle gurur duyuyorum. Yavuklum benim, bizi bilen bilir, gerisi boş. Aşkın en güzel halisin. Seni seviyorum!"

BANA DA SÖYLEYİN

Özer bu arada kendi hislerini aktarmanın yanı sıra Haluk Bilginer'le Evrim Alasya'nın aşk yaşadığı iddialarını ortaya atanlara da ateş püskürdü. Bilginer ve Alasya hakkında ortaya atılan en son iddiaları eleştiren Özer, söz konusu haberde geçen Bilginer'in arka kapıdan kaçtığı iddialarının saçma olduğunu da ima etti.

Alasya hakkında "Bilginer'le buluştuğu mekanın arka kapısından kaçtı" haberi çıkmıştı. Özer, Twitter'dan bu haberi paylaşan kişiye de tepki gösterdi: "Hangi mekan, ne zaman? Oradan buradan duyduğunla bir şeyler yapmaya çalışıyorsun. Elalemin şeyiyle gerdek!"

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Bizi Bilen Bilir Yavuklum!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement