Bizim Hikaye'de Neler Oldu? Bizim Hikaye'nin 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! - Son Dakika
Güncel

Bizim Hikaye'de Neler Oldu? Bizim Hikaye'nin 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Perşembe akşamları izleyiciyle buluşan Bizim Hikaye dizisi yayınlanan son bölümüyle yine izleyicileri ekrana kitledi. Bizim Hikaye'nin 40. bölüm fragmanı da yayınladı.

21.09.2018 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BİZİM HİKAYE'NİN 39. BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Filiz'in kardeşleri refah ve zenginlik içindedir. Babası ise yine düşüncesizce davranmış ve sırf kalabalık aile seviyor diye kendi çocuklarını kullanmıştır. Diğer yandan Barış'tan hiç haber yoktur. Filiz bu arada daona gelen mektupların kardeşlerinden geldiğini öğrenir. Barış bulunur ve Filiz, Barışın evli olduğunu, bir de oğlu olduğunu öğrenir. Yanında avukat Selim bey vardır. Olayın şokuyla kendini kaybeden Filiz yardımına avukat Selim yetişir.

FİLİZ BARIŞ'SIZ BİR HAYATA HAZIRLANIYOR

Evdekiler Barış'ın yaptıklarının şokundadır. Filiz ise darmaduman olmuştur. Sabah erkenden ortadan kaybolur ve 'Barış benim hayatım değil' diyerek kendini toplamaya karar verir.

YENİ BİR AŞK BAŞLIYOR

Bu olaylar olurken Filizin kardeşi Rahmet'in başı belaya girer ve yardımına Deniz koşar. İkili arasında bir aşk başlar. Deniz hademelik yaptığını sakladığının farkında olduğunu söyleyerek, takip ettiğini açıkça belli eder. Rahmet'in Barış'ı (Savaş Aktan) aradığını fark eder ve ona yardım etmeyi teklif eder.

HİKMET SÖZÜNÜ TUTABİLECEK Mİ?

Hikmet sık sık sevgilisi Zeynep'in yanına gider. Zeynep sürekli evde kalmaktan sıkılmıştır. Hikmet ise evlilik için geri sayım yapar ama Zeynep ise endişelerle doludur.

KİRAZ İLE FİKO FAKİR HAYATA AYAK UYDURAMAZ DURUMA GELİR

Kiraz ile Fiko hastalanır. Filiz çocukları almak için babasının evine gider. Melek Hanım'a çocukları almak istediğini söyler. Melek verdiği hastalık savaşından söz eder. Fikri konuşulanlara kulak misafiri olur ve Filiz'i azarlar. Çocuklar eve döner ve büyük bir kavga patlar. Filiz'in tahmin ettiği gibi Kiraz ile Fiko fakir hayata ayak uyduramaz hale gelmiştir. Yaşadıkları lüks hayatın etkisinden çıkamayan Fiko ile Çiçek, Filiz'e işkence eder. Filiz evde kalacaklarını söyleyince de kıyamet bir kez daha kopar.

40. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Filiz cezaevinden çıkmıştır ama bir yandan kardeşleri bir yandan da Barış'ın başına açtığı sorunlarla uğraşmaktadır. Bizim Hikaye'nin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Hikmet, Barış'ın ev adresini bulur, Filiz evin önüne gider. Gördüğü mutlu aile tablosu onu çok üzer. İşte Bizim Hikaye dizisinin 40. Bölüm fragmanı…

Bizim Hikaye\'de Neler Oldu? Bizim Hikaye\'nin 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Son Dakika Güncel Bizim Hikaye'de Neler Oldu? Bizim Hikaye'nin 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement