Bizim Köyün Şarkısı Film Ekibi İzmir'e Geliyor - Son Dakika
Güncel

Bizim Köyün Şarkısı Film Ekibi İzmir'e Geliyor

Bizim Köyün Şarkısı Film Ekibi İzmir\'e Geliyor

Başrollerinde "Güldüy Güldüy Show Çocuk" ekibinin yer aldığı "Bizim Köyün Şarkısı" filminin yönetmenliğini Tuğçe Soysop üstlenirken filmin oyuncuları ise Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler, Dora Dalgıç, Eda Döğer, Efe Aydın, Arda Taşarcan, ve Berkacan Akkaya.

28.03.2018 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerinde ilk kez ve sadece çocukların yer aldığı "Bizim Köyün Şarkısı" İstanbul'dan Muğla'ya taşınan bir baba ve iki çocuğunun köye alışma sürecini eğlenceli bir dille işlendi.

BİZİM KÖYÜN ŞARKISI İZMİR GALASI 31 MART'TA İZMİR OPTİMUM'DA

Bizim Köyün Şarkısı filminin İzmir Galası, BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans organizasyonu ile İzmir Optimum'da gerçekleştirilecek. Her kesimden ilgi görmesi beklenen filmin İzmir Galası ise 31 Mart Cumartesi günü İzmir Optimum Cinemaximum salonlarında saat 16:45'te başlayacak. Filmin oyuncuları ve yönetmeni ise saat 16:15'te gösterim öncesi seyirci ile buluşacak.

BİZİM KÖYÜN ŞARKISI HERKESE HİTAP EDİYOR

BKM Ege Bölge Temsilcisi Erhan Gölbey " Türkiye'de ilk defa tamamı çocuk oyunculardan oluşan Bizim Köyün Şarkısı filminin her kesimden izleyiciyi zaman zaman eğlendireceği zaman zaman ise duygulandıracağı bir film oldu. İzleyicilerin bu filmden kendilerine ait bir şeyler bulacaklarına inanıyorum" dedi.

BARIŞ MANÇO UNUTULMADI

Filmde Barış Manço'da unutulmadı ve Barış Manço'nun unutulmaz şarkısı "Yine Yol Göründü Gurbete" ile film daha da renklendi. Çocuk oyuncu Eda Döğer'in seslendirdiği, filmde de yer alan şarkıya çekilen klip yoğun ilgi gördü.

BKM Film'in yapımcılığını üstlendiği "Bizim Köyün Şarkısı" Denizbank Ana sponsorluğunda 30 Mart'ta izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bizim Köyün Şarkısı Film Ekibi İzmir'e Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement