'Bizim' Öğretmenlerden Haytalık İtirafları! - Son Dakika
Magazin

'Bizim' Öğretmenlerden Haytalık İtirafları!

\'Bizim\' Öğretmenlerden Haytalık İtirafları!

atv'nin yeni dizisi 'Bizim Okul'; ilk bölümüyle geçtiğimiz hafta izleyiciyle buluştu.

09.02.2013 06:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* VOLKAN SEVERCAN (PEPE SELİM)

ÇOK ÇALIŞKANDIM

Bu dizide, ekranda bugüne kadar görülmemiş bir kadro var. Diziyi, sinema tadında çekiyoruz. Ben, peltek konuşan, anne düşkünü, biraz saf ama iyi niyetli bir edebiyat öğretmenini oynuyorum. Çocukların bol bol dalga geçtiği bir tip. Hepimizin hayatında okul tecrübesi var. Ben genelde çalışkan bir öğrenciydim. Edebiyat derslerim de çok iyiydi. Oyunculuğu seçmemde edebiyat hocalarımın çok katkısı oldu.

GİZEM SOYSALDI (LADY DİLARA)

ÖĞRENCİLERİN GÖZDESİ

Öğrencilerin gözdesi olan güzel ve bekar bir İngilizce öğretmenini oynuyorum. Benim annem de öğretmen; o yüzden hep öğretmenler odasında, sınıflarda büyüdüm. Çekim yaptığımız okul, okuduğum okula çok benziyor. Eski günlerime döndüm. Ben çalışkan bir öğrenciydim. Sosyal faaliyetlerde yer alırdım sürekli. İngilizcem iyiydi, öğretmenlerimi de çok severdim. Rol gereği de olsa öğretmen olmayı çok sevdim.

ZEKİ ALASYA (GESTAPO AYFER)

TARİHTEN KAÇARDIM

Ben Robert Koleji'nde yatılı okudum. Yatılı okuyanlar bilir; gece birbirinin suratına mürekkep sürmeler, yatağını ıslatıp çiş yapmış gibi göstermeler hep olur. Öğretmenlere de çok şaka yapılır. Biz de hocalara neler yapmadık ki! Yağlı boyalarla arabalarını boyadık, lastiklerini patlattık, camlarını kırdık... Benim derslerim çok kötü değildi; sadece tarih dersinde iyi değildim. Hep kaçardım tarihten...

BİCAN GÜNALAN (ERDAL KARTAL)

KUTSAL BİR GÖREV

Spordan anlamayan, beceriksiz ama kendini bir şey zanneden iddialı bir öğretmeni oynuyorum. Her öğrencinin en sevdiği ders, beden eğitimi dersidir. Ben de beden derslerini çok severdim. Annebabadan sonra bir çocuğun hayatındaki en önemli kişi öğretmendir. Çok kutsal bir görev yapıyorlar.

CEZMİ BASKIN (ŞEVKET)

BİZ DAHA YARAMAZDIK

Süsüne düşkün bir müdür yardımcısı rolündeyim. Tarih derslerine giriyorum. Eğlenceli ve keyifli bir tip yaratmaya çalıştım. Benim karakterim; kendini kadın öğretmenlere beğendirerek, onların gözüne girmeye çalışan çapkın bir adam. Bizim okulda da vardı böyle tipler. Daha abartılıları vardı hatta! Ben çok yaramaz bir öğrenciydim. Bakırköy Lisesi'nin haytalarıydık! Şimdiki öğrenciler, bizden daha iyi. Biz daha yaramaz çocuklardık.

GÜLAY BALTACI (ÇILGIN GÖZDE)

İNEK BİR ÖĞRENCİYDİM

Coğrafyacı 'Çılgın Gözde'yi oynuyorum. İçinde fırtınalar kopuyor ama okulda olduğu için dışarı vuramıyor. Bugüne kadar aradığı erkeği bulamamış, evlenme hayali kuran bir kadın. Bu durumu da çocuklara iyi malzeme oluyor. Bizim okulda da böyle hocalar vardı. Ben inek bir öğrenciydim. Babam da ilkokul öğretmeniydi.

LEVENT ÜLGEN (SIFIRCI ZİYA)

FİZİK DERSİ VERDİM

Çok sert ama evde kılıbık bir kimya hocası rolündeyim. Öğrenciler ondan korkuyor, o da karısından! Fizik Mühendisliği'nden mezunum. O yüzden kimya, matematik ve fizik en sevdiğim derslerdi. Çok iyi ders dinlerdim ama haytalıktan da geri kalmazdım. Ben dershanelerde matematik ve fizik dersleri verdim. Dizide bunun avantajını görüyorum.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Bizim' Öğretmenlerden Haytalık İtirafları! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement