'Bizim Tapemiz Yok" - Son Dakika
Spor

'Bizim Tapemiz Yok"

\'Bizim Tapemiz Yok"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Aziz Yıldırım'dan gelen eleştiriler hakkında konuştu ve iki kulübün durumlarının farklı olduğunu söyledi.

11.02.2014 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Sivas spor yenilgisi sonrası, "Beşiktaş ile konuşacağım. Şike ile ilgili suçlanıyorlar ama camiaları hiçbir açıklama yapmıyor" diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a A Haber'den karşılık verdi.

'Artı Futbol' programına katılan Orman, Fenerbahçe'nin Sivasspor maçında verilmeyen penaltısı, Cenk Tosun transferi ve Galatasaray'la geçmişte yaşadıkları stat sorunu hakkında da konuştu ve şunları kaydetti:

"Sadece adalet istiyoruz"

"Gaziantep'e bonservis ödemedik"

Bize söylenen sözler de camiaya söylenmiş oluyor. İbrahim Kızıl'ın sözleri spor insanına hiç yakışmadı. Cenk ile sezon sonuyla alakalı bir anlaşma yaptık. Gaziantep ile geçmişten gelen bir problem vardı. Biz sulh yaptık. Daha eskiden gelen Tabata ile alakalı bir durum vardı. Onunla ilgili ödemeler yaptık. Cenk, Gaziantepspor'dan alacaklarından feragat etti. Bizden Cenk için bir ödeme çıkmamıştır. Hukuksuz hiçbir şey yapmadık. Kağıtları da paylaştık. Aldığımız belgeler var.

"Bu sefer bizim lehimize kırılacak"

Her derbinin kendi içinde bir hikayesi vardır. Galatasaray maçında da öyle olacak. İlk yarıdaki maçta bizim adımıza bir kırılma oldu. Kötü bir maçtı. İnşallah Galatasaray maçında bu sefer bizim lehimize bir kırılma olur. Tabii ki bizim için en önemli maçlar Kasımpaşa ve Bursaspor'dur. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Benim açımdan en önemli şey; saha olaylarının, hakem olaylarının az olduğu maçların olmasıdır.

"Fenerbahçe'nin net penaltısı verilmedi"

Fener maçını seyrettim. Fenerbahçe'nin puan kaybetmesine ne kadar çok sevindiysem de hakem hataları ile puan kaybetmesine iki misli daha fazla üzüldüm. Çünkü bu olaylar bizim de başımıza geldi. Bizim derdimiz rakiplerimizin haksız puan kaybetmeleri değil. Haksız kazanmaları da değil. Hakem hatası en az olmasını istiyoruz. Fenerbahçe maçında bariz penaltı var. Kırmızı kart da hatalı... Ben Fenerbahçe 'nin yenilmesini isterim. Ama Fenerbahçe'nin böyle hakem hatalarıyla değil normal yenilmesini isterim. Bazı hakemler çok formsuz.

"1.5 senedir aklını çeliyorlar"

"Galatasaray karşılığını bizden alacaktır"

Galatasaray bizim ezeli rakibimiz ve onlarla da dostluğumuz var. Şahsi bir sorumuz asla olamaz ama Beşiktaş'ın haklarını savunmak zorundayız. Stadyum ile ilgili konu bizi üzdü. Galatasaray bunun karşılığını zamanı geldiğinde bulacaktır. Dünyanın en güzel stadını yapıyoruz. Ağustos ayında bitecek. Yeni statla birlikte Beşiktaş Kulübü'nün bütçesi 300 milyon dolara, daha sonra 400-500 milyon dolara çıkacaktır."

"Biz 3 Temmuz'da konu mankeniyiz"

Beşiktaş, 3 Temmuz sürecinde dosyanın içine konu mankeni gibi sokuldu. Beşiktaş'ın 1 tane maçla alakalı olayı vardır. O maç için de itham edilen kişiler Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'dur. Ben hiçbir şekilde onların suçlu olduğuna inanmıyorum. İşin ilginç yanı Adalı ile ilgili bir tape de yok. Havutçu ile ilgili de sadece oyuncunun menajeri ile görüşmesi var. Bizim dosyamız Fenerbahçe ile çok farklı. Onların 6-7 tane maçı var. Konuşmuyorum çünkü onların dosyaları ile bizim dosya arasında çok fark var. Yargıtay cezaları onadı ve artık konuşmanın fazla bir faydası yok. Biz önümüze bakmak durumundayız.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Bizim Tapemiz Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement