BKSM'de Moğollar Konseri - Son Dakika
Güncel

BKSM'de Moğollar Konseri

BKSM\'de Moğollar Konseri

Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi Türk Rock müziğinin efsane gruplarından Moğollar'ı ağırladı.

15.04.2013 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BKSM'yi dolduran 1200 kişi, Moğollar'ın söylediği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşadı.

Grubun solistliğini yapan merhum Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca babasının şarkılarını seslendirirken grubun kurucu üyelerinden Cahit Berkay, "Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi İstanbul'un en güzel salonlarından olmuş. Biz eskiden spor salonlarında konserler verirdik. Yurt dışında gördüğümüz konser salonlarına özenirdik. Ancak artık böyle donanımlı bir salonda konser vermek bizim için çok mutluluk verici" dedi.

Moğollar , Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi'nin büyüleyici atmosferinde, sevenlerine müzik ziyafeti sundu. Grubun geniş repertuarı ve eğlenceli sahnesi göz doldurdu.

Moğollar, dillerden düşmeyen efsane olmuş film müziklerinden ' elvi Boylum Al Yazmalım', 'Dila Hatun' ve 'Devlerin Aşkı' nın yanı sıra, 'Dinleyiverin Gari','Toprak Ana', gibi şarkıları seslendirdiler. Ayrıca grubun konser sırasında Cem Karaca ve Barış Manço' nun hatıralarına seslendirdikleri ' Dağlar Dağlar', 'Tamirci Çırağı', 'Namus Belası' şarkıları BKSM' yi dolduran müzikseverler tarafından hep birlikte söylendi.

Babası Cem Karaca'nın şarkılarını seslendiren grubun solisti Emrah Karaca' nın performansı, Bahçeşehir' lilerden büyük beğeni kazandı. 2 saat boyunca sahnede kalan grup üyelerini Bahçeşehir' liler ayakta alkışlayarak uğurladılar..

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BKSM'de Moğollar Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement