Black Mirror'un Yeni Sezonundan İlk Fragman: Miley Cyrus da Oynuyor - Son Dakika
Dizi

Black Mirror'un Yeni Sezonundan İlk Fragman: Miley Cyrus da Oynuyor

Black Mirror\'un Yeni Sezonundan İlk Fragman: Miley Cyrus da Oynuyor

Geleceğin böyle olacağını tahmin edebilmemiz gerekirdi.

22.05.2019 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geleceğin böyle olacağını tahmin edebilmemiz gerekirdi. Black Mirror, gelecek hakkında üç yeni hikaye ile 5 Haziran'da geri dönüyor.

Black Mirror'un Yeni Sezonundan İlk Fragman: <a class='keyword-sd' href='/miley-cyrus/' title='Miley Cyrus'>Miley Cyrus</a> da Oynuyor

Çoğumuzun Netflix alma sebebi olan dizi yine Netflix'te olacak. Hikayelerden birinde de ünlü şarkıcı Miley Cyrus olacak. Şimdiden heyecanlandık. Harika görünüyor.

Kaynak: TheGeyik

Son Dakika Dizi Black Mirror'un Yeni Sezonundan İlk Fragman: Miley Cyrus da Oynuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 2023 Yılında Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler
    00:34 2023 Yılında Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler

    Televizyon İzleme Araştırmaları Komitesi (TİAK) tarafından yayınlanan rapora göre, Türkiye'de en çok izlenen dizi Yalı Çapkını oldu. TİAK'ın açıklamasına göre, en çok televizyon izleyen kitlenin kriterleri 45 yaş ve üzeri, kadın cinsiyeti ve İzmir konumu. Türkiye'de en çok izlenen diziler listesinin 2. sırasında Kuruluş Osman, 3. sırasında ise Gönül Dağı yer alıyor. Peaky Blinders filmi ise beklenen isimler arasında. TİAK'ın raporlarına göre en uzun süre boyunca ekran başında kalınan gün Pazar, en az süre boyunca ekran başında kalınan gün ise Çarşamba.

  • Şebnem'in vereceği karar Gümüşçü ailesinin geleceğini belirleyecek
    25 Mar Şebnem'in vereceği karar Gümüşçü ailesinin geleceğini belirleyecek

    Cezaevine girmekten korkan Onur, Demir'in cesedinden kurtulmak için Şebnem'den yardım ister. Şebnem ise Onur'un bu teklifi karşısında şoke olur. Şebnem'in vereceği karar Gümüşçü ailesinin geleceğini belirleyecektir. Aysel, Şebnem'e yapılan suikastı, Demir'in yaptığı öğrenir. Demir'in öldüğünden habersiz olan Aysel, oğlunun kaçtığını düşünerek onu aramaya başlar. Bu yolda Aysel'in en büyük destekçisi ise geçmişten gelen gizemli bir misafir olacaktır. Elif, sahte intihar girişiminden sonra Mesut'la yüzleşir. Mesut aralarındaki iş ortaklığını bitirip Elif'ten kurtulmaya kararlıdır fakat Elif'in, Mesut'tan vazgeçmeye niyeti yoktur. Elif'in yeni hamlesi Mesut için zorlu bir sürecin başlangıcı olacaktır. Şebnem ise hayatının en zor kararını vermek zorundadır.

  • The Walking Dead Spin-Off Yapımları
    25 Mar The Walking Dead Spin-Off Yapımları

    The Walking Dead evreninde geçen 6 spin-off dizisi bulunuyor. Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of The Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon, The Walking Dead: The Ones Who Live.

  • Levent'in Babasının Ötanazi Kararı
    23 Mar Levent'in Babasının Ötanazi Kararı

    Levent, babasının ötanazi kararı verdiğini ve yurtdışına gideceğini öğrenir. Suavi'nin imzasına ihtiyaç duymasıyla yeni bir plan ortaya çıkar. Sadi, Affan ve Feyza'nın nişan merasimi sırasında Hasna ve Müyesser'in Zeynep için tuzak hazırladığını öğrenir. Cüneyd, Zeynep'in gizemli tavırlarından şüphelenirken Nadire'nin Naim hakkındaki şüphesi Meryem'in korkularıyla yüzleşmesine neden olur.

  • House of the Dragon'un ikinci sezonu için geri sayım başladı
    22 Mar House of the Dragon'un ikinci sezonu için geri sayım başladı

    HBO, House of the Dragon'un ikinci sezonu için geri sayıma başladı. İlk sezonuyla büyük ilgi çeken dizi, iki yeni fragmanla yeniden gündeme geldi. Taraflar arasındaki çatışmayı vurgulayan fragmanlar, ikinci sezon için önemli detaylar ortaya koydu. Prenses Rhaenyra ve Kraliçe Alicent'in taraflarını temsil eden iki fragman paylaşıldı. Fragmanlar, Westeros'u paramparça edecek Targaryen iç savaşını gözler önüne seriyor. House of the Dragon 2. sezonu 16 Haziran'da yayınlanacak ve gerilim ve taht kavgasının daha da büyümesi bekleniyor.

  • Peaky Blinders için film uyarlaması gerçek oluyor
    22 Mar Peaky Blinders için film uyarlaması gerçek oluyor

    Peaky Blinders dizisinin yapımcısı Steven Knight, film uyarlaması için çekimlerin başlayacağı tarihi ve kadroda kimlerin yer alacağını açıkladı. Cillian Murphy'nin Tommy Shelby karakterine filmde de hayat vereceği doğrulandı. Senaryo İkinci Dünya Savaşı döneminde geçecek ve Thomas Shelby'nin hikayesini devam ettirecek. Vizyon tarihi henüz belirsiz.

  • The Office Dizisinin Olası Spinoff'u İçin Heyecan Büyüyor
    21 Mar The Office Dizisinin Olası Spinoff'u İçin Heyecan Büyüyor

    The Office dizisinin olası bir spinoff'u için heyecan büyüyor. Greg Daniels ve Michael Koman'ın iş birliğiyle geliştirilen yeni projede, orijinal hikayenin yanı sıra farklı bir Dunder Mifflin şubesi de ele alınabilir. Yeni spinoff'un başarısı, seçilecek yayın platformuna bağlı olacak ve The Office'in mirasını sürdürmeyi hedefleyecek.

  • Kül Masalı'nın 5. bölümünde neler olacak?
    21 Mar Kül Masalı'nın 5. bölümünde neler olacak?

    Arat'ın Özge'ye olan aşkı ortaya çıkar ve Giraylı Hanesindeki gerçekler yeni sırları açığa çıkarır. Erhan'ın Tufan'a gitmesi Arat'ı öfkelendirir. Özge ve Jale arasındaki çekişme devam ederken Neveser, Jale'yi kocasını geri almaya ikna etmeye çalışır. Arat ve Özge basının önüne çıkmaya karar verirken, Özge'nin şahit olduğu sarsıcı bir olay herkesin gözlerini açar.

  • Mehmed'in Zorlu Mücadelesi
    18 Mar Mehmed'in Zorlu Mücadelesi

    Mehmed, Yanoş'un oyununa gelerek pusuya düşürüldü. Kurtulmayı başaran Mehmed, babasına yardım edebilecek mi? Murad'ın otağına yapılan baskında tehlikeli bir durumla karşılaşan Murad, nasıl kurtulacak? Osmanlıların zaferle döndüğü Kosova Savaşı sonrasında Çandarlı'nın kurduğu oyun Mehmed'i hedef alır. Mehmed'in evliliği gerçekleşirken, onun hayali başka bir yolculuktur. Haremde ise Halime Sultan'ın planları ve yeni dengeler merak konusudur.

  • Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor
    18 Mar Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor

    Şebnem ve Mesut, ilişkilerini güçlendirmek için çabalarken Şebnem'in suikasta uğraması her şeyi değiştirir. Mesut, suikastı gerçekleştiren kişiyi bulmak için kararlıdır. Gümüşçü Vakfı'nın düzenlediği yemek daveti ise büyük bir skandala yol açar. Aynı zamanda Onur cezaevinden çıkar ve Demir'le yüzleşir. Şebnem, Demir ve Onur arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.


Advertisement