Blade Runner 2049 Filmi - Son Dakika
Sinema

Blade Runner 2049 Filmi

Blade Runner 2049 Filmi

Blade Runner 2049 filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Blade Runner 2049 filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

29.09.2017 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerinde Ryan Gosling ve Rick Deckard rolünde Harrison Ford'un boy göstereceği in kadrosunda kilit bir rol için Oscar ödüllü oyuncu Jared Leto da yer alıyor. Büyük yankı uyandıran 1982 yapımı Bıçak Sırtı inin uzun zamandır beklenen devam halkası olan Blade Runner 2 bir kez daha Philip K. Dick'in romanından beyazperdeye uyarlanacak.

Kadrosunda Robin Wright, Ana de Armas, Carla Juri, Mackenzie Davis, Barkhad Abdi, David Dastmalchian, Hiam Abbass, Lennie James ve Dave Bautista'yı bulunduran devam halkasının yönetmenliğini Denis Villeneuve üstleniyor. Filmin senaryosunda ise Hampton Fancher ve Michael Green imzası var.

Yönetmen: Denis Villeneuve

Senaryo: Hampton Fancher, Michael Green, Hampton Fancher, Philip K. Dick

Oyuncular: Ryan Gosling, Dave Bautista, Dave Bautista, Robin Wright, Vilma Szécsi, Ana de Armas, Wood Harris, David Dastmalchian, Tómas Lemarquis, Sylvia Hoeks, Jared Leto, Sallie Harmsen, Hiam Abbass, Mackenzie Davis , Krista Kosonen, Elarica Johnson, André Lukács Molnár, István Göz, Pál Nyári, Joshua Tersoo Allagh, Zoltán Béres, Konstantin Pál

Filmin Türü: Bilim Kurgu

Orijinal Adı: Blade Runner 2049

Yapımcı Firma: 16:14 Entertainment

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: İngiltere, Kanada, ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Warner Bros Turkey

Vizyon Tarihi: 06.10.2017

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Blade Runner 2049 Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement