Bledsoe Düğümü Çözüme Kavuştu - Son Dakika
Spor

Bledsoe Düğümü Çözüme Kavuştu

Bledsoe Düğümü Çözüme Kavuştu

NBA'de Phoenix Suns takımı ile yaşadığı sorunlardan sonra takımdan ayrılması beklenen Eric Bledsoe'nun yeni adresi Milwaukee Bucks oldu.

08.11.2017 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlere yatırım yapan, güncel olarak iddiası bulunmayan fakat gelecek için umutlu olan Batı Konferansı takımlarından Phoenix Suns'ın tecrübeli parçalarından Eric Bledsoe, sonunda playoff iddiası olan bir takıma takaslandı: Milwaukee Bucks.

Buna göre Phoenix oyuncusu Bledsoe Doğu'nun iddialı ekiplerinden Milwaukee'ye giderken, pivot Greg Monroe'nin yanı sıra 2018 ilk ve ikinci turundan birer seçim hakkı Phoenix'in oldu. Milwaukee, sonunda aradığı dış şutör ve oyun kurucuyu bulurken, Phoenix de sorun yaşadığı bir oyuncusuyla yollarını en iyi biçimde ayırdı.

Bledsoe geçen sezonu 21.1 sayı 4.8 ribaund 6.3 asist ve 1.4 top çalma ortalamalarıyla tamamlarken, Monroe de 11.7 sayı 6.6 ribaund ve 1.1 top çalma istatistiği ile oynadı.

Editör yorumu: Milwaukee bu takasla beraber kadrosundaki en büyük ekdiği tamamlamış oldu. Sağlıklı Milwaukee'de Bledsoe-Middleton-Antetokounmpo--Henson veya Bledsoe-Brogdon-Middleton-Parker-Antetokounmpo 5'leri hem hücumda hem de savunmada kağıt üzerinde birbirlerini çok iyi tamamlayan parçalar. Milwaukee, koç Jason Kidd'in yardımı ile Bledsoe'nun takıma adaptasyonunu minimum seviyede tutar ve sakat Jabari Parker da sene sonund atakıma dönerse Milwaukee konferans liderliği için tehdit bir takım haline gelecektir.

Meriç GÜRSOY

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bledsoe Düğümü Çözüme Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement