BM-GYC Başkanlığına Çelik, Getirildi - Son Dakika
Yerel

BM-GYC Başkanlığına Çelik, Getirildi

Batman Mezopotamya Gazeteci ve Yayıncılar Cemiyeti (Bm-Gyc) Başkanlığına Kemal Çelik Getirildi.

06.03.2011 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Mezopotamya Gazeteci ve Yayıncılar Cemiyeti (BM-GYC) Başkanlığına Kemal Çelik getirildi.

Mado Kafe'de yapılan 6. genel kurulda tek listeyle seçime gidildi. Nizamettin İzgi'nin Onursal Başkanlığa getirildiği seçimde, Kemal Çelik de cemiyet başkanlığına seçildi.

Onursal Başkan Nizamettin İzgi, yeni süreçte kimseye rakip olarak yola çıkmadıklarını ifade ederek, "Amacımız meslektaşlarımızın güçlü bir biçimde tek çatı altında birleşmeleridir. Böylelikle gazetecilerin daha güçlü olacağına inanıyorum. Sivil toplum örgütlerinin giderek güçlendiği dönemimizde gazetecilerin de etkin bir örgütlenmenin içinde yar alması gerektiğine inanıyorum. Gazeteci arkadaşlara öncülük etmekten de mutluluk duyuyorum" dedi.

Kemal Çelik de cemiyetin Batman'da, bölgede ve Türkiye genelinde daha aktif olabilmesi için el birliği ile çaba sarf edeceklerini söyledi.

Yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu:

"Ercan Atay, M. Şah Ayaz, Uğur Kapucu, Ercan Arslan, Nizamettin Sevim, Fazlı Sezer, Halit Beytüt, Ramazan Bozkurt, Veysi Demir, Mansur Obut, Medeni Akbaş,Bayram Uyanık, Yahya Çiftçi, İbrahim Güneş, Yılmaz Ekinci, Hayrettin Sevim, Recep Kavuş, Hanefi Yetişen, Metin Özmen"

- BATMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel BM-GYC Başkanlığına Çelik, Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement