Bmw M4'e Güç Takviyesi - Son Dakika
Otomobil

Bmw M4'e Güç Takviyesi

Modifiye edilmiş birçok BMW M4 ile karşılaşılsa da normalde Ferrari GTB modelinden daha güçlü bir M4 çok fazla rastlanacak bir durum değil. Spor otomobil M4 Coupe, ADV1 tarafından sunulan yeni bir set janta sahip. M.V2 CS ismindeki jant seti, önde 9.5×20 inç ve arkada 11.

19.04.2018 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Modifiye edilmiş birçok BMW M4 ile karşılaşılsa da normalde Ferrari GTB modelinden daha güçlü bir M4 çok fazla rastlanacak bir durum değil.

Spor otomobil M4 Coupe, ADV1 tarafından sunulan yeni bir set janta sahip. M.V2 CS ismindeki jant seti, önde 9.5×20 inç ve arkada 11.5×20 inç boyutlarında özel yapım ve oldukça da hafif. Renk olarak kırmızı ise tercih edilmiş.

Aracın fabrika çıkışı halindeyken sahip olduğu 3.0 litrelik twin-turbo motoru 425 Hp güç ve 550 Nm tork üretebiliyordu.Otomobil, 2. Seviye turbolar ve titanyum Akrapovic egzoz sisteminden sonra 702 Hp güç üretebilecek performansa ulaşıyor.

Tabi spor otomobildeki değişiklik gücü ile de sınırlı kalmıyor. Ayrıca modifiye edilmiş bir debriyaja, yeni akslara ve ayarlanabilir KW süspansiyona da sahip. Aracın rengi ise jantlarda kullanılan kırmızı ile şık bir kontrast yaratan Alp Beyazı olarak tercih edilmiş.

The post BMW M4'e Güç Takviyesi appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Bmw M4'e Güç Takviyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement