BNG, Hasköy'deki Tarihi Binasında Konuklarını "Geçmişin İzleri"ne Götürdü - Son Dakika
Güncel

BNG, Hasköy'deki Tarihi Binasında Konuklarını "Geçmişin İzleri"ne Götürdü

BNG, Hasköy\'deki Tarihi Binasında Konuklarını "Geçmişin İzleri"ne Götürdü

BNG "Geçmişin İzleri" adlı yeni koleksiyonunu Hasköy'deki 1800'lü yıllardan kalma tarihi binasında çok özel bir davetle iş, sanat ve cemiyet dünyasına tanıttı.

26.10.2013 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BNG'nin trendleri takip etmek yerine kendi tarzını yansıttığı füturistik çizgisi tarihle buluştu. İstanbul'un son zamanlarda canlanan semti Hasköy'de, 18.yüzyıldan kalma tarihi binayı renove ederek sanatla iç içe olan bu bölgeyi tekrar canlandıran BNG, yeni koleksiyonu "Geçmişin İzleri"ni özel bir davetle tanıttı.

Markanın kurucuları Nilgün ve Bülent Gülen'in ev sahipliğinde gerçekleşen davete Beyoğlu Belediye Başkanı Sn. Ahmet Misbah Demircan ve değerli eşi Ferda Demircan başta olmak üzere, Nebahat Çehre, Seray Sever, Aslı Kuseyiroğlu ,Selma Türkeş,Zeynep Üstünel,Ahu Serter,Gizem Tatlıcı, Burcu Güven gibi iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı. Davete, ünlü mimar Sinan Genim'in "Hasköy'ün Hasbahçeleri'nin tarihine yönelik gerçekleştirdiği keyifli bir sohbetle başlandı. Ardından markanın 2013 Sonbahar-Kış koleksiyonu koreografisini Zeynep Arkök'ün, styling' ini ise Nazlı Kayran'ın  gerçekleştirdiği özel bir sunumla misafirlerin beğenisine sunuldu.Bng tasarımlarını tercih ederek stili ile fark yaratan Nebahat Çehre,sunumun sonunda sürpriz şekilde sahneye çıkarak izleyenleri ve markanın tasarımcısı Nilgün Gülen'i şaşırttı.Etkinlik boyunca davetliler DJ Gökçe'nin çaldığı parçalarla eğlendiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BNG, Hasköy'deki Tarihi Binasında Konuklarını 'Geçmişin İzleri'ne Götürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement