Böbrek Hastası Emre'ye Kaymakam Yılmaz'dan Destek - Son Dakika
Yerel

Böbrek Hastası Emre'ye Kaymakam Yılmaz'dan Destek

Ergani Kaymakamı Yılmaz, kronik böbrek yetmezliği teşhisi konulan 12 yaşındaki Emre Burak'ı evinde ziyaret ederek, ailesine yardımda bulundu.

21.06.2014 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, kronik böbrek yetmezliği teşhisi konulan 12 yaşındaki Emre Burak'ı evinde ziyaret ederek, ailesine yardımda bulundu.

Kaymakam Yılmaz, kronik böbrek yetmezliği teşhisi konulan 12 yaşındaki Emre Burak'ı evinde ziyaret ederek, ailesine yardımda bulundu. Remziye ve Mehmet Burak çifti ile görüşen Yılmaz, Emre'nin sağlığına kavuşması için ne gerekiyorsa yapmak için destek sözü verdi.

Devlet olarak vatandaşa en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade eden Yılmaz, "Emre'nin dramını evde gördüğüm zaman çok üzüldüm. Burak ailesinin oturduğu evi ziyaret ederek, devletin sıcak yüzünü göstermek istedim. Devlet olarak her zaman yoksul ve hasta vatandaşlarımızın yanındayız ve hep olacağız. Vatandaşlarımızın sorunlarını imkanlar ölçüsünde çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz" dedi.

Türkçe bilmediği için duygularını Kürtçe olarak dile getiren anne Remziye Burak ise yıllardır böbrek yetmezliği yaşayan oğlunun, gözlerinin önünde erdiğini belirtti.

Burak, "Bu duruma daha fazla seyirci kalamazdım. Bu nedenle böbreklerimden birinin oğluma nakledilmesine karar verdim. Gerekli tetkikleri yaptık. Ancak böbreklerim oğluma uyumuyor. Maddi durumumuz iyi değil. Eşim de işsiz. Böbrek nakli için yardım bekliyoruz. Emre'min yaşaması için tüm hayırseverlerden ve yetkililerden yardım eli uzatmasını bekliyorum. Kaymakama bizleri unutmadığı için bizi evimizde ziyaret etmesinden dolayı teşekkür ediyoruz bize umut verdi" diye konuştu. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Böbrek Hastası Emre'ye Kaymakam Yılmaz'dan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement