Böcek Operasyonu Diyarbakır'a da Sıçradı - Son Dakika
Güncel

Böcek Operasyonu Diyarbakır'a da Sıçradı

Başbakan Erdoğan’ın çalışma ofisinde bulunan dinleme cihazları ile ilgili soruşturmayı yürüten Savcı Duran Çetin’in talimatıyla başlatılan operasyon kapsamında Diyarbakır’da 1 kamu görevlisi gözaltına alındı.

17.06.2014 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Erdoğan'ın çalışma ofisinde bulunan dinleme cihazları ile ilgili soruşturmayı yürüten Savcı Duran Çetin'in talimatıyla başlatılan operasyon kapsamında Diyarbakır'da 1 kamu görevlisi gözaltına alındı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz tarafından yapılan açıklamada böcek soruşturması kapsamında başlatılan operasyonda Diyarbakır'da da 1 kişi gözaltına alınırken, evinde arama yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "Başbakanlık resmi konutu ile Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ikametgahındaki çalışma ofisine dinleme cihazı yerleştirme olayı ile ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ilimizde görev yapan kamu görevlisi bir kişi 17 Haziran 2014 tarihinde gözaltına alınmış ve ikamet adresinde arama yapılmıştır. Soruşturma işlemleri Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile yürütülmektedir" denildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Böcek Operasyonu Diyarbakır'a da Sıçradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement