Bodrum'a Hollywood Yıldızı Yağacak - Son Dakika
Güncel

Bodrum'a Hollywood Yıldızı Yağacak

Bodrum\'a Hollywood Yıldızı Yağacak

BODRUM'daki Torba Mahallesi Zeytinlikahve Mevkii'nde 2 yıl önce açılan Jumeriah Bodrum Palace, bu yaz ünlü yapım şirketi Paramount Pictures'ın yatırımı sayesinde 'Paramount The Bodrum' adıyla Hollywood yıldızlarını ağırlayacak.

26.03.2017 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BODRUM'daki Torba Mahallesi Zeytinlikahve Mevkii'nde 2 yıl önce açılan Jumeriah Bodrum Palace, bu yaz ünlü yapım şirketi Paramount Pictures'ın yatırımı sayesinde 'Paramount The Bodrum' adıyla Hollywood yıldızlarını ağırlayacak.

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkan Yardımcısı, Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un 2 yıl önce işletmeye başladığı Bodrum'un Torba Mahallesi Zeytinlikahve Mevkii'ndeki 'Jumeriah Bodrum Palace', değiştirilen 'Paramount The Bodrum Palace' yeni adıyla ilk konuklarını 6 Mayıs tarihinden itibaren ağırlayacak. Otelin Hollywood tarzıyla bütünleşmesi için yeniden tasarladığını belirten otelin Genel Müdürü İtalyan Alessandro Redaelli, tesisin internet sayfasından rezervasyonları kabul ettiklerini söyledi.

Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon'u ziyaret eden Redaelli, film yapım şirketi Paramount'un, dünyanın gelişen pazarlarında yer almak için ortaklık yoluyla, mevcut yatırımları işletmeyi de tercih ettiğini söyledi. Redaelli, şöyle dedi:

"Bu yıl Oscar ödüllerinde pek çok dalda aday gösterilip, bir de ödül alan Arrival başta olmak üzere sinema tarihine yön veren pek çok filmi yapan ve dağıtan şirket olan 'Paramount Pictures', dünyanın en güçlü film şirketlerinden biridir. Şirket turizm sektöründe de farklı bir alanda büyümesini sürdürmek istiyor. Bu nedenle dünya turizminde çok önemli bir yeri olan Bodrum'da önemli yatırımlarından birini yapmanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye'de ve Bodrum'da olmaktan mutluyuz."

Redaelli'ye Bodrum ile ilgili bilgiler verdiğini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise, şöyle konuştu:

"Paramount, aralarında 'Cesur Yürek'ten 'Ben Hur'a, 'Sapık'tan, 'Görevimiz Tehlike'ye kadar yüzlerce film, animasyon ve kısa filmin yapımcılığı ile dağıtıcılığını üstlenen bir şirket. İlçemize yatırımı bizleri çok mutlu etti. Bodrum'a yıldız yağmaya devam ediyor. ABD'nin dünyaca ünlü film şirketi tarihinde, turizmde yaptığı ilk yatırımı Bodrum'a yaptı. Bu da Bodrum markasının ne kadar değerli ve önemli olduğunu gösteriyor. Artık Holywood yıldızlarını Bodrum'da daha sık görebileceğimiz gibi bu yıldızların ilçemizde tatil yapması hem turizm çıtasının ve kalitesinin yükselmesine hem de Bodrum markasının daha da yükselmesine neden olacak."

Turistik tesis Bodrum merkeze yaklaşık 10 dakika uzaklıkta ve Bodrum Havalimanı'na ise 20 dakika uzaklıkta. Konaklayanlar Ege kıyısında dinlenmenin yanı sıra paraşüt ile yelken, rüzgar sörfü, su kayağı, balıkçılık ve dalış gibi faaliyetlerden de faydalanabiliyor.

- Bodrummuğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'a Hollywood Yıldızı Yağacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı
    17:43 Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı

    Hint Okyanusundaki ada ülkesi Madagaskar'ı vuran Gamane Kasırgası'nda hayatını kaybedenlerin sayısı 18'e yükseldi. Kasırga nedeniyle 3 kişi yaralandı, 4 kişi kayboldu ve 20 binden fazla kişi yerinden oldu. Ülkenin farklı bölgelerinde şiddetli yağış sele yol açtı.

  • Küçük çocuğuna tır kullandıran baba yakalandı
    17:42 Küçük çocuğuna tır kullandıran baba yakalandı

    İzmir'de küçük yaştaki çocuğuna tır kullandıran ve o anları sosyal medyada paylaşan baba, idari para cezası kesilerek hakkında işlem başlatıldı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tırda bulunan küçük çocuğunun ehliyetsiz araç kullanmak ve kullandırmak suçundan dolayı babasına ceza kesildiğini tespit etti. Ayrıca baba ve kızı hakkında trafik güvenliğini tehlikeye atma suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

  • Uludere Katliamı'nda paylaşım yapan okul müdürlerine disiplin cezası istendi
    17:41 Uludere Katliamı'nda paylaşım yapan okul müdürlerine disiplin cezası istendi

    Uludere Katliamı'nı anmak için sosyal medya paylaşımları yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve başka bir yere sürülen 3 okul müdürüyle ilgili soru önergesini cevaplayan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okul müdürleri için disiplin cezaları istendiğini bildirdi.

  • Meral Akşener, öğretmen atamaları konusunda açıklama yaptı
    17:41 Meral Akşener, öğretmen atamaları konusunda açıklama yaptı

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Çankırı'da yaptığı konuşmada, 2023 seçimlerine kadar 100 bin öğretmen ataması yapılması gerektiğini belirtti. Akşener, atama yapılmaması durumunda öğretmenlerin oylarına talip olduğunu söyledi ve emeklilerin durumuna benzer şekilde bu hakkı söke söke alacağını vurguladı. Ayrıca mülakat sisteminin kaldırılması gerektiğini de dile getirdi.

  • AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın cenazesi toprağa verildi
    17:41 AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın cenazesi toprağa verildi

    Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın cenazesi, başkentte düzenlenen törenle toprağa verildi. Cenazeye Karaaslan'ın ailesi, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve diğer siyasi isimler ile vatandaşlar katıldı.

  • CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka: 'Korku dağları sarmış'
    17:38 CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka: 'Korku dağları sarmış'

    CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, Çorum'da yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara ve İstanbul'a sahip çıkma çağrısına karşılık 'korku dağları sarmış' dedi. Nazlıaka, CHP'li belediyelerin sosyal projeleri ve hesap verebilirlik anlayışını vurgulayarak, Cumhurbaşkanı'nın hemşericilikle tabloyu değiştiremeyeceğini belirtti. İstanbul seçimleri için ise '17 bakan da gelse halkın iktidarını değiştiremez' dedi.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Semt Pazarlarını Yeniden Kazandıracak
    17:38 Kuşadası Belediye Başkanı Semt Pazarlarını Yeniden Kazandıracak

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yeni döneminde kapalı pazar yerini kapatarak semt pazarlarını yeniden kente kazandıracağını açıkladı. Mevcut kapalı pazar yeri ise sivil toplum yerleşkesi olarak düzenlenecek.


Advertisement