Bodrum Aşığı İngiliz, Müslüman Olup 'Harun' İsmini Aldı - Son Dakika
Güncel

Bodrum Aşığı İngiliz, Müslüman Olup 'Harun' İsmini Aldı

Bodrum Aşığı İngiliz, Müslüman Olup \'Harun\' İsmini Aldı

10 senedir Bodrum'da yaşayan 72 yaşındaki İngiliz sigortacı Terence Kincaid, Müslüman oldu. Umre'ye gitmek için de müracaat yaptı.

17.01.2017 12:42  Güncelleme: 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da 10 yıldır yerleşik olarak yaşayan ve sokak hayvanları için yaptığı yardımlarla tanınan İngiltere vatandaşı 72 yaşındaki Terence Kincaid, Müslüman olup, 'Harun' ismini aldı. Kincaid, Mart ayında Bodrumlu turizmci Sedat Sadıkoğlu ile Umre'ye gitmek için de müracaat yaptı.

BODRUM'DAN ETKİLENDİ, KARARI VERDİ

Emekli, evli ve 2 çocuk babası, İngiliz sigortacı Terence Kincaid, yaşadığı Bodrum'daki arkadaşlarından etkilenerek dinini değiştirmeye karar verdi. Kincaid, Gümüşlük'teki Victorias At Çiftliği'nin işletmecisi yakın arkadaşı Sedat Sadıkoğlu ile Bodrum Müftülüğü'ne başvurdu. Burada düzenlenen ihtida töreninde, Kelime-i Şehadet getiren Kincaid, Müslüman olup, 'Harun' ismini aldı. Bodrum Müftüsü Ali Ünal, Kincaid'e Kuran-ı Kerim ve çeşitlidini kitaplar hediye etti.

Bodrum Aşığı İngiliz, Müslüman Olup 'Harun' İsmini Aldı

İSLAM'IN ESASLARINI YERİNE GETİRECEK

Türkiye'de bulunduğu süre içerisinde birçok kez camiye gittiğini ve Müslümanlık'tan etkilendiğini belirten Kincaid, "Artık ömrümün kalan bölümünü cennet Bodrum'da geçireceğim. Fırsat buldukça ibadet edip, camilere gitmek istiyorum. Bu nedenle 5 Mart'ta Umre'ye gidip Müslüman olarak önemli görevlerimden birini yerine getireceğim. Şu an çok huzurlu ve mutluyum" dedi.

Bodrum Aşığı İngiliz, Müslüman Olup 'Harun' İsmini Aldı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Aşığı İngiliz, Müslüman Olup 'Harun' İsmini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement