Bodrum Beş Aylık Bebek Öksüz Kaldı Kayıp Kadının Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Bodrum Beş Aylık Bebek Öksüz Kaldı Kayıp Kadının Cesedi Bulundu

Bodrum Beş Aylık Bebek Öksüz Kaldı Kayıp Kadının Cesedi Bulundu

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, yaklaşık iki hafta önce eşiyle tartıştıktan sonra evi terk eden, 5 aylık bir bebek sahibi 29 yaşındaki Sevgül Özmen'in ormanlık alanda kendini çamaşır ipiyle ağaça asıp yaşamına son verdiği ortaya çıktı.

30.01.2013 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beş AYLIK BEBEK ÖKSÜZ KALDI

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, yaklaşık iki hafta önce eşiyle tartıştıktan sonra evi terk eden, 5 aylık bir bebek sahibi 29 yaşındaki Sevgül Özmen'in ormanlık alanda kendini çamaşır ipiyle ağaça asıp yaşamına son verdiği ortaya çıktı. Talihsiz kadının cansız bededinini AKUT ekipleri buldu.

Bodrum İlçesi Konacık Beldesi'nde yaşayan kuaför 29 yaşındaki Sevgül Özmen geçen 14 Ocak'ta eşi Mehmet Özmen ile iddiaya göre, ailevi nedenlerden dolayı tartıştıktan sonra evi terk etti. Beş aylık bebek sahibi olan Sevgül Özmen'in eve dönmemesi üzerine, eşi ve yakınları durumu polis ekiplerine bildirip, kayıp başvurusunda bulundu. Aramalara rağmen Sevgül Özmen bir türlü bulunamayınca AKUT ekiplerinden de yardım istendi. 9 kişilik AKUT ekibi, talihsiz kadının kaybolduğu bölge yakınındaki Peseda ormanlık alanında arama çalışmaları başlattı. iki günlük çalışmanın ardından Sevgül Özmen'in cesedi, bugün öğle saatlerinde ormanlık alanda AKUT ekibi tarafından bulundu. Özmen'in, bir ağaca kendini çamaşır ipiyle asıp yaşamına son verdiği ortaya çıktı. Bu arada Özmen'in cesedinin yanında, "Ölümümden kimse sorumlu değildir. Sizleri çok seviyorum. Hakkınızı helal edinö yazılı bir not bulundu. Sevgül Özmen'in cansız bedeninin bulunduğunu öğrenen eşi ve yakınları olay yerine koştu, sinir krizi geçirdi. Talihsiz kadının cesedi, otopsi için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Beş Aylık Bebek Öksüz Kaldı Kayıp Kadının Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement