Bodrum'da 20 Düzensiz Göçmen Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Bodrum'da 20 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Bodrum\'da 20 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yasa dışı yollardan tekne ile Yunanistan adalarına kaçma girişimindeki 20 düzensiz göçmen, bölgede devriye görevi yürüten Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

23.11.2018 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yasa dışı yollardan tekne ile Yunanistan adalarına kaçma girişimindeki 20 düzensiz göçmen, bölgede devriye görevi yürüten Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezinden sabah saatlerinde yapılan ihbarda Bitez Mahallesi açıklarında 'Kerim Tekin-1' isimli teknede düzensiz göçmenlerin olduğu belirtildi. Sahil Güvenlik ekiplerince durdurulan teknede yapılan aramada 20 düzensiz göçmen yakalandı. Bir Cezayir, 6 Filistin, 13 Somali uyruklu (11 erkek, 6 kadın, 2 erkek ve 1 kız çocuğu) Bodrum Limanı'na teslim edildi. Yakalanan 20 düzensiz göçmenin, yasal işlemlerin ardından Muğla Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilecekleri açıklandı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bodrum'da 20 Düzensiz Göçmen Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de 20 aracın lastiklerini kesen şahıs kamerada
    17:18 Mersin'de 20 aracın lastiklerini kesen şahıs kamerada

    Mersin'de bir kişi, park halindeki 20 aracın lastiklerini kesici aletle patlatarak zarar verdi. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı. Araç sahipleri, lastiklerinin kesildiğini fark ederek polise şikayette bulundu. Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

  • Alanya'da Metruk Binada Horoz Dövüşü ve Kumar Operasyonu
    17:18 Alanya'da Metruk Binada Horoz Dövüşü ve Kumar Operasyonu

    Antalya'nın Alanya ilçesinde bir metruk binada horoz dövüşü düzenlendiği ve kumar oynandığı ihbarı üzerine polis baskın düzenledi. Operasyonda 29 horoz muhafaza altına alınırken, 50 kişiye idari yaptırım cezası uygulandı. Ayrıca, kumar oynayanlar arasında uyuşturucu kullanımı suçundan hapis cezası bulunan bir kişi de tespit edildi ve tutuklandı. Horoz dövüştüren ve horozları sahiplenen kişilere ise adli işlem yapıldı.

  • Çorum'da 14 yaşındaki kız üst geçitten atlayarak intihar girişiminde bulundu
    17:18 Çorum'da 14 yaşındaki kız üst geçitten atlayarak intihar girişiminde bulundu

    Çorum'un Alaca ilçesinde 14 yaşındaki Berra G. adlı genç kız, öğle saatlerinde Çorum Caddesi Sakarya Ortaokulunun önünde bulunan üst geçitten atlayarak intihar etmek istedi. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık, polis ekipleri sevk edildi. Genç kızın tedavisi devam ederken, polis ekipleri intihar girişiminin nedenini araştırıyor.

  • Kocaeli'de 8 Katlı Bina Alev Alev Yandı
    17:08 Kocaeli'de 8 Katlı Bina Alev Alev Yandı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir binanın bahçesinde bulunan atıkların alev alması sonucu yangın çıktı. Yangın nedeniyle 8 katlı bina tahliye edildi ve itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olayla ilgili polis inceleme başlattı.

  • Ankara'da Kadın, 9 Yıl Önce Boşandığı Eşini Öldürdü
    17:07 Ankara'da Kadın, 9 Yıl Önce Boşandığı Eşini Öldürdü

    Ankara'nın Altındağ ilçesinde 9 yıl önce boşandığı eşini önce başından keserle yaralayan ve ardından defalarca bıçaklayarak öldüren kadın polise teslim oldu. Olayda hayatını kaybeden adamın cesedi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

  • Isparta'da Kaçak Avcılıkta Kullanılan 600 Metre Fanyalı Ağ Ele Geçirildi
    16:54 Isparta'da Kaçak Avcılıkta Kullanılan 600 Metre Fanyalı Ağ Ele Geçirildi

    Isparta'nın Eğirdir ilçesinde yapılan su ürünleri denetiminde, kaçak avcılıkta kullanılan 600 metre fanyalı ağ ele geçirildi. Eğirdir Gölü'nde gerçekleştirilen denetimde, ağ içerisinden çıkan canlı su ürünleri göle bırakıldı. Ekipler, kaçak avcılıkla mücadeleye devam edecek.

  • Edirne'de Down Sendromlu Gencin Parası ve Telefonunu Gasbeden Zanlı Adli Kontrolle Salıverildi
    16:54 Edirne'de Down Sendromlu Gencin Parası ve Telefonunu Gasbeden Zanlı Adli Kontrolle Salıverildi

    Edirne'de 25 Kasım Stadyumu yakınında down sendromlu Oğuzhan A'nın yanına yaklaşan bir kişi, gençten 400 lira ve cep telefonunu gasbederek kaçtı. Polis ekiplerinin çalışması sonucunda kısa sürede yakalanan şüpheli, suçunu itiraf etti ve çaldığı telefonu sattığını söyledi. Şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, engelli gencin cep telefonu polis ekipleri tarafından kendisine teslim edildi.

  • Özel çocuk Efe Cuma, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından polis oldu
    16:51 Özel çocuk Efe Cuma, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından polis oldu

    Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, polis olmayı hayal eden özel çocuk Efe Cuma için anlamlı bir etkinlik düzenledi. Efe Cuma, polis üniforması giydirilerek polis aracı içerisinde gezdirildi ve polis araçlarını inceleme ve siren çalma şansı buldu. Bu etkinlik, toplumda özel ihtiyaçlı bireylerin sosyal hayata katılımının önemine dikkat çekti.


Advertisement