Bodrum'da Ahmet Aras İzdihamı - Son Dakika
Politika

Bodrum'da Ahmet Aras İzdihamı

Bodrum\'da Ahmet Aras İzdihamı

CHP'nin Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras'ın Seçim ofisi açılışı izdihama neden oldu.

18.03.2019 01:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'nin Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras'ın Seçim ofisi açılışı izdihama neden oldu. Binlerce kişi Aras'a destek olmak için Bodrum Marinadaki seçim ofisi açılışına katıldı.

Ahmet Aras'ın seçim ofisi açılışı için bir araya gelen binlerce kişi Marina caddesinin her iki tarafını hınca hınç doldurdu. Ahmet Aras'a "En büyük başkan", "Halkın Adamı Ahmet Aras", "İşte Bodrum, işte CHP" tezahüratlarıyla sevgi gösterisinde bulundu. Şelale Şehnaz Sam ve Suat Suna'nın mini konseriyle başlayan açılışa 7'den 70'e binlerce kişi katıldı.

CHP Adayı Ahmet Aras'ın Bodrum merkezdeki seçim ofisi açılışına, CHP Muğla Milletvekilleri Süleyman Girgin, Mürsel Alban, Burak Erbay ve Suat Özcan'ın yanı sıra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve büyükşehir başkan adayı Osman Gürün, İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, CHP eski genel başkan yardımcısı Umut Oran, Bahçeşehir eski Belediye Başkanı Kemal Aydın da katıldı. CHP İlçe Başkanı Halil Karahan'ın halkı selamlamasının ardından kürsüye gelen CHP Adayı Ahmet Aras, karşısındaki coşkulu kalabalığı görünce "Bu teveccühü gördükten sonra benim artık gözüme uyku girmez. Bodrum için her şeyimizi ortaya koyacağız, gerekirse canımızı vereceğiz, sadece Bodrum için çalışacağız. Size söz veriyorum" diye seslendi.

Adaylığının tamamen 'mağduriyete' dayalı olduğunu söyleyen Ahmet Aras, "Bodrum'da yaşadığımız bütün sorunların bir mağduru olduğum için, ben de elimi taşın altına koymak ve bu sorunların çözümüne katkı koymak için aday oldum" dedi. "Halkın adamı" tezahüratlarını duyan Aras, "Size söz veriyorum, seçildikten sonra da ben hep aynı Ahmet Aras olarak kalacağım. Göreceksiniz değişmeyeceğim. Sizin yanınızda, sorunun yanında, başı sıkışanın evinde, sokağında, yanı başında olacağım."diye konuştu.

Bodrum2da ben beyaz bir sayfa açacapım

Bodrum'un sorunlarını dile getiren Aras ilçede ben beyaz bir sayfa açacağını ifade ederek "Bodrum'u talandan korumak, yerel değerlerini yaşatmak, çevresine, tarihsel mirasına sahip çıkmak, Bodrum'da huzur ve güvenliğin devamını sağlamak için aday oldum. Bunu çok iyi bir ekiple birlikte ve Bodrum halkıyla birlikte yapacağım. Artık Bodrum'da ben yaptım oldu zihniyeti yok, kapalı kapılar ardında pazarlık yok. Bodrum'u 1 Nisandan sonra şeffaf hesap verebilir kamu denetimine açık bir belediyecilik anlayışıyla yöneteceğiz. Sizden aldığımız vergilerin hesabını kuruş kuruş vereceğiz. Bodrum'da yapılan tüm hizmetlerin yanında, yanlış ne varsa karşısında olacağız. Biz Bodrum'da değişimin habercisiyiz, bembeyaz bir sayfa açmaya geldik" dedi.

Göreve gelir gelmez ilk işinin güçlü yetkilerle donatılmış bir kadın başkan yardımcısını atamak olacağını söyleyen Aras, "Bodrum'u kadın eliyle yöneteceğiz" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'den söz aldığını da söyleyen Aras, "Bodrum'da 5 yıl içinde altyapı sorunu kalmayacak. Bodrum artık çöp yangınlarıyla, sel baskınlarıyla anılmayacak. Bunlar için söz veriyorum size. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün bana bu yetkiyi verdi. 'Seni yetkisiz bırakmam, her zaman yanındayım' dedi. Bu yüzden böyle konuşuyorum" diye konuştu.

Daha sonra kürsüye gelen CHP eski genel başkan yardımcısı Umut Oran, "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Bu yerel seçimde temiz, ilkeli siyasete prim vermeniz lazım. Fırıldak gibi parti değiştirenleri hem Muğla'da hem Bodrum'da sandığa gömmeniz lazım" diye konuştu.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Gürün de "Biz hizmeti birlikte üreteceğiz. Bodrum'un biriken sorunlarını ilmik ilmik çözeceğiz. Bodrum'a yakışan bu. Bize güvenin. Eksik yapabiliriz, yetişemeyebiliriz. Ama hallederiz diyerek, herhangi bir şeyin sözünü vermeyiz. Benim böyle bir huyum yok. Hizmet için yola çıktık. Bize yol verirseniz, iyi bir koşucu olup hizmetleri teker teker yapacağız" dedi.

Konuşmaların ardından CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras ve meclis üyesi adayları vatandaşları selamlayarak, seçim ofisinin açılışını hep birlikte yaptılar. Kurdela kesiminin ardından seçim ofisine akın eden Bodrumlular, Ahmet Aras'la selfie çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bodrum'da Ahmet Aras İzdihamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Afyonkarahisar'da Hükümlü Teslim Edildi, Yasa Dışı Haşhaş Ekimi Yapılan Alan Tespit Edildi
    11:54 Afyonkarahisar'da Hükümlü Teslim Edildi, Yasa Dışı Haşhaş Ekimi Yapılan Alan Tespit Edildi

    Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, cezaevine götürüldü. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanan hükümlü, savcılıktaki işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi. Aynı zamanda Afyonkarahisar'da yasa dışı haşhaş ekimi yapılan alanlar da tespit edildi. Ekipler, 3 kişinin 8 bin 368 metrekarelik tarlaya izinsiz haşhaş ekimi yaptığını belirledi. Haşhaş bitlikleri sürülerek imha edilirken, 3 kişiye adli işlem uygulandı.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Belediye Başkanlarını Ağırladı
    11:53 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Belediye Başkanlarını Ağırladı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi'nin Özvatan, Bünyan ve Sarıoğlan belediye başkanlarını ağırladı. Başkan Büyükkılıç, birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin" dedi.

  • CHP, 1 Mayıs yasağının kaldırılması çağrısı yapıyor
    11:38 CHP, 1 Mayıs yasağının kaldırılması çağrısı yapıyor

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer, 1 Mayıs yasağına ilişkin Anayasa Mahkemesi kararının uygulanması çağrısında bulundu. Taşçıer, emekçilerin düşük ücretler, aşırı çalışma ve sendikal örgütlenme hakkına saldırılarla karşıladığı 1 Mayıs'ın Taksim Meydanı'nda kutlanmasını istedi. CHP, meydanın milyonlara açılmasını ve hukuksuz yasak kararının kaldırılmasını talep ediyor.

  • AYM, uzman erbaşların sözleşmelerinin feshedilmesini öngören yasa hükmünü iptal etti
    11:35 AYM, uzman erbaşların sözleşmelerinin feshedilmesini öngören yasa hükmünü iptal etti

    Anayasa Mahkemesi, taksirli suçtan 6 ay veya daha fazla hapis cezası alan uzman erbaşların sözleşmelerinin feshedilmesini öngören yasa hükmünü iptal etti. Mahkeme, taksirli suçlar nedeniyle hapis cezası alan uzman erbaşların kamu görevinde bulunmalarına son verilmesinin anayasaya aykırı olduğunu belirtti.

  • Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'ya Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor
    11:33 Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'ya Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

    31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri'nden sonra başkanlık koltuğuna oturan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'ya tebrik ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Başkan Kaya, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarla görüşerek beklentileri ve talepleri dinliyor.

  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Orta Koridor'un Ticaret ve Lojistik Potansiyelini Artırmak İçin Çalışmaları Planlıyor
    11:30 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Orta Koridor'un Ticaret ve Lojistik Potansiyelini Artırmak İçin Çalışmaları Planlıyor

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Asya'dan ve Orta Doğu'dan gelecek yüklerin akışını sağlamak için Marmaray'dan sonra Gebze-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı-Çatalca Demiryolu Projesi'ni hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti. Ayrıca, Basra Körfezi'ni Türkiye üzerinden Avrupa'ya ve Orta Asya'ya bağlayacak Kalkınma Yolu Projesi'nin de büyük önem taşıdığını söyledi.

  • DHKP-C terör örgütü sorumlusu Fehmi Oral Meşe İstanbul Havalimanı'nda yakalandı
    11:25 DHKP-C terör örgütü sorumlusu Fehmi Oral Meşe İstanbul Havalimanı'nda yakalandı

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul polisinin ortak operasyonuyla DHKP-C terör örgütü sorumlularından olduğu ileri sürülen Fehmi Oral Meşe, İstanbul Havalimanı'na iniş yapan uçakta yakalanarak gözaltına alındı. Meşe'nin hakkında 3 ayrı suçtan toplam 10 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunuyor. Ayrıca, örgüt üyesi Oğuz Meşe'nin ağabeyi olduğu belirlendi.

  • Melih Gökçek'in yaptığı yorum cenaze sahiplerini kızdırdı
    11:24 Melih Gökçek'in yaptığı yorum cenaze sahiplerini kızdırdı

    Antalya Elmalı Akçaeniş'in Türkmen Alevi Tahtacı Köyü'nde yapılan bir cenaze töreni sazlar eşliğinde oldu. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yorumu ise cenaze yakınlarını kızdırdı.

  • Afyonkarahisar'da İl Jandarma Komutanlığı 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakaladı
    11:23 Afyonkarahisar'da İl Jandarma Komutanlığı 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakaladı

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların tespiti ve yakalanması için icra edilen önleyici kolluk devriyesinde, yağma suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.U. isimli şahıs Çay ilçesinde yakalandı. Yakalanan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam ettiğini belirtti.

  • CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, İzmir Aliağa'ya getirilen İtalyan donanmasına ait gemileri TBMM gündemine taşıdı
    11:22 CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, İzmir Aliağa'ya getirilen İtalyan donanmasına ait gemileri TBMM gündemine taşıdı

    CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, İzmir Aliağa'ya söküm işlemleri için getirilen İtalyan donanmasına ait üç deniz altı ve dört askeri gemiyi soru önergesiyle TBMM gündemine taşıdı.

  • AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren karar
    11:18 AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren karar

    Anayasa Mahkemesi kamu işçilerini ilgilendiren bir karar aldı. Mahkeme, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen çerçeve anlaşma protokollerinin bağlayıcı olamayacağı hükmünü verdi. Anayasa'ya aykırı bulunan düzenlemenin iptal edilmesiyle idare ve sendikalar arasındaki toplu iş sözleşmeleri öne çıkacak.


Advertisement