Bodrum'da 'Famous Cup' Ödül Töreniyle Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da 'Famous Cup' Ödül Töreniyle Sona Erdi

Bodrum\'da \'Famous Cup\' Ödül Töreniyle Sona Erdi

Bodrum'da ünlü isimlerin katılımıyla bu yıl 10'uncusu düzenlenen 'Famous Cup' yelken yarışları, ödül töreniyle sona erdi.

15.06.2015 22:28  Güncelleme: 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da 'Famous Cup' ödül töreniyle sona erdi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde ünlü isimlerin katılımıyla bu yıl 10'uncusu düzenlenen 'Famous Cup' yelken yarışları, ödül töreniyle sona erdi.

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK), Milta Bodrum Marina ve Marina Yacht Club tarafından geçen hafta sonunda gerçekleştirilen 'Famous Cup' yelken yarışlarına; ünlü isimler Mehmet Aslantuğ, Ece Vahapoğlu, Zeynep Beşerler, Burak Hakkı, Zeyno Gönenç, Yonca Evcimik, Mesut Özkeçeci, Fikret Kuşkan, Özlem Kaymaz, Gökçe Yanardağ, Fulya Sever, Tayanç Ayaydın, Demir Demirkan, Didem Erol, Çağla Kubat, Ersin Korkut, Billur Kalkavan ve Buğra Bahadırlı katıldı. 30 teknede 253 kişinin yer aldığı yarışlarda, ünlü isimler farklı teknelerde denize açıldı. Yelken sporuna ilgiyi arttırmak ve daha geniş kitlelerle buluşturmayı amaçlayan etkinlik Marina Yacht Club'ta düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Genel Klasman ve 'IRC 1' sınıfında, oyuncu Mehmet Aslantuğ'un da yer aldığı Victory HTC Sailing Team teknesiyle Targan Hazardun ve ekibi birinciliği göğüsledi. 'IRC 2' sınıfında Palmarina Sailing İzmir Yelken Kulübü teknesiyle Kaan Özgönenç ve ekibi, 'IRC 3' sınıfında Volitan teknesi ile Atakan Akyazı ve ekibi, 'Destek' sınıfında ise Final teknesiyle Tolga Tüfek ve ekibi birinci oldu.

Yarış sonunda dereceye girenlere, Ece Vahapoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı ödül töreninde madalya ve kupaları verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da 'Famous Cup' Ödül Töreniyle Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement