Bodrum'da Iyeoka Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Iyeoka Rüzgarı

Bodrum\'da Iyeoka Rüzgarı

ABD'li ünlü şarkıcı Iyeoka, Bodrum'da sahneye çıkarak müzik ziyafeti verdi.

08.08.2017 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'li ünlü şarkıcı Iyeoka, Bodrum'da sahneye çıkarak müzik ziyafeti verdi.

Simply Falling şarkısı 52 milyon kez izlenen ve geçen yıl Türkiye'de başarılı bir konser turu gerçekleştiren Iyeoka, bu yılki turne kapsamında Bodrum'da sevenleriyle buluştu. ABD'li şarkıcı Iyeoka, Igor Event ve Koşanadam organizasyonu ile Bitez Mahallesindeki Savra Hotel'in restoran bölümünde sahne aldı. Iyeoka, 5 konserlik Türkiye turnesinin üçüncü organizasyonunda kente geldi. Iyeoka, kendisini izleyenlerin karşısına kırmızı uzun bir elbiseyle çıktı. Sevilen şarkılarını seslendiren Iyeoka'yı izleyenler, şarkılara eşlik de etti. Müziğe olan tutkusunu The Rock By Funk Tribe grubu ile kariyerine dönüştüren Iyeoka, o güne kadar yazdığı şiirleri caz, soul ve blues ile buluşturunca ortaya beğeni toplayan besteler çıkarmıştı.

İlk solo albümü 'Black and Blues'u 2004'te Phanai etiketiyle yayınlayan Iyeoka, U2'nun hit parçalarından 'Desire'ı da coverladığı albümü 'Hum The Bass Line'ı 2008 senesinde dinleyicileriyle buluşturdu. 2011'de R&B şarkı kategorisinde 'Bağımsız Müzik Ödülleri'ne aday gösterilen Iyeoka, Femi Kuti, Zap Mama ve Soulive gibi blues, soul ve cazın önemli isimleriyle beraber aynı sahnede performans sergileyerek müzik dünyasındaki yerinin kalıcı olduğunu kanıtladı. Sesi ve vokaliyle Nina Simone'a benzetilen Iyeoka, sevilen şarkılarıyla kentte keyifli  konser verdi.

Bodrum'a ilk kez geldiğini ve çok beğendiğini belirten Iyeoka, "Ortam çok güzel herkese iyi eğlenceler diliyorum" dedi. Evli olan ve ikiz bebek bekleyen sevilen Iyeoka, Türkiye turnesi kapsamında 9 Ağustos Çarşamba günü Marmaris Açık Hava Tiyatrosu'nda konser verecek.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Iyeoka Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa'da Metruk Binalara Operasyon: Şüpheli Şahıslar Kontrol Edildi
    10:12 Bursa'da Metruk Binalara Operasyon: Şüpheli Şahıslar Kontrol Edildi

    Bursa'da Yunus Timleri, şehrin çeşitli mahallerinde bulunan metruk binalara şok baskınlar düzenledi. Metruk binalarda bulunan şüpheli şahıslar kontrol edilirken, bir şahıs polise 'odun toplamaya geldim' dedi.

  • Sarıgöl'de Üzüm Bağlarında Salkım Güvesi İle Mücadele Başladı
    10:10 Sarıgöl'de Üzüm Bağlarında Salkım Güvesi İle Mücadele Başladı

    Sarıgöl İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, üzüm bağlarında rekolte kaybına yol açan 'Salkım güvesi' zararlısına karşı 'Japon Tuzağı' adı verilen feromon tel ve kapsül uygulama zamanının başladığını üreticilere hatırlattı. Üreticilere devlet desteği de sağlanmaktadır.

  • Düzce'de çiftçilere hibe desteği imkanları anlatıldı
    10:05 Düzce'de çiftçilere hibe desteği imkanları anlatıldı

    Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından Düzce'de çiftçilere hibe desteği imkanları hakkında bilgi verildi. IPARD III programı ile tarım sektöründe ek destek sağlanacak ve toplamda 786 milyon Avro hibe desteği sağlanacak. Düzce'nin bu programdan fayda sağlayacağı belirtildi.


Advertisement