Bodrum'da Mfö Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Mfö Rüzgarı

Bodrum\'da Mfö Rüzgarı

Bodrum'da MFÖ rüzgarı MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde sahne alan, Türkiye'nin köklü müzik grubu MFÖ, hayranlarına ve tatilcilere unutulmaz bir konser verdi.

22.08.2015 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da MFÖ rüzgarı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde sahne alan, Türkiye'nin köklü müzik grubu MFÖ, hayranlarına ve tatilcilere unutulmaz bir konser verdi.

'Yıldızlar Bodrum Antik Tiyatro'da konserleri kapsamında sahne alan grup, 'Ele güne karşı' adlı şarkısıyla başladıkları konsere 'Mazeretim var asabiyim ben', 'Ah bu ben' ile devam etti. Konseri yaklaşık 2 bin 500 kişi izledi. Repertuvarında 'Sarı laleler', Mecburen' gibi dillerden düşmeyen eserlere yer veren grubun konserini izleyenler arasında rock müziğin unutulmaz ismi merhum Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca da yer aldı. Şarkılara eşlik eden tatilciler, MFÖ'nün sahne performansını bol bol alkışladı.

Öte yandan antik tiyatro içerisine dev Türk Bayrağı'nın asılı olduğu gözlendi.

TRAFİK SORUNU SAHNEYE TAŞINDI

Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan oluşan grup sahneye, konserin ilan edildiği saatten yaklaşık 30 dakika geç çıktı. Grup adına "Hoş geldiniz" diyerek izleyenleri selamlayan Mazhar Alanson, anayolda tepkilere neden olan trafik lambalarının sıklığı, yanma süresi bazı yerlerde 1 buçuk dakikayı aşan kırmızı ışıktan şikayet etti. "Trafikte biraz geciktik" diyen Alanson "Bu ışıklar konusunu biraz abartmışlar galiba. Durma kalma meselesi" dedi. Alanson'un bu durum karşısında gülümseyerek "Bodrum şarkısını yazdığım sıralardaki Bodrum'u düşündüm birden" demesi gülüşmelere neden oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Mfö Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement