Bodrum'da Miting Gibi Konser - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Miting Gibi Konser

Bodrum\'da Miting Gibi Konser

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Bitez Beldesi'nde, bağımsız Muğla milletvekili adayı Şehbal Şenyurt Arınlı için düzenlenen konser mitinge dönüştü.

10.06.2011 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Bitez Beldesi'nde, bağımsız Muğla milletvekili adayı Şehbal Şenyurt Arınlı için düzenlenen konser mitinge dönüştü. Apo'ya özgürlük sloganlarının atıldığı mitingde sarı yeşil kırmızı renkli flamalar açıldı. Konserde Kürtçe, Arapça ve Türkçe özgürlük türküleri söylendi.

Bitez'deki Defne Restoran'ın bahçesinde Muğla bağımsız milletvekili adayı Şehbal Şenyurt Arınlı için düzenlenen ve Bodrum Demokratik Düşünce Platformu'nun organize ettiği "Özgürlük ve Demokrasi Adayları Konseri' mitinge dönüştü. Halit Bilgiç, Türkçe, Kürtçe ve Arapça söylediği özgürlük türküleri sırasında sık sık "Apo'ya özgürlük', "Bıji Apo' sloganları atıldı. BDP Muğla İl Başkanı Mehmet Polat, Bodrum İlçe Başkanı İdris Danışlı, Demokratik Düşünce Platformu üyelerininde de izlediği konsere gelenlerden bazılarının Kürdistan yazılı kurdelalar taktığı görüldü. İzleyenler arasında çocukların ve kadınların çokluğu dikkat çekti. Sarı yeşil kırmızı renkli flamaların açıldığı konser sırasında yöresel kıyafetli kişiler halaylar çekti.

Konserinde Ahmet Kaya'nın türkülerini de seslendiren Halit Bilgiç "Askerler ölmesin, gerillalar ölmesin" dedi.

Bağımsız milletvekili adayı Şehbal Şenyurt Arınlı da "TBMM'de mutlaka bağımsızlar olarak Muğla'yı temsilen yer almak istiyoruz. Çünkü Muğla Türkiye'nin en batı ucunda medeniyetlerin hoşgörünün beşiği bir yer" diye konuştu.

Konser olaysız sona erdi. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Miting Gibi Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement