Bodrum'da, Tayin Olan Yargı Mensuplarına Veda Yemeği - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da, Tayin Olan Yargı Mensuplarına Veda Yemeği

Bodrum ilçesinden farklı illere tayin olan hakim ve savcılar için veda yemeği düzenlendi.

03.08.2018 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum ilçesinden farklı illere tayin olan hakim ve savcılar için veda yemeği düzenlendi.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi Adli Yargı Kararnamesi ile farklı illerdeki görevlere atanan haklim ve savcılara, Bitez Mahallesi'ndeki bir otelde veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Milas Kaymakamı Eren Arslan, Yargıtay 16'ncı Ceza Dairesi Üyesi Hakan Yüksel, Bodrum Emniyet Müdürü Cüneyt Yörükoğlu, Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Binbaşı Süleyman Ercan, Muğla Barosu Bodrum Temsilcisi Cavidan Karaöz Özyiğit, hakim, savcılar ile Bodrum Adliyesi'nin diğer çalışanları katıldı.

Tayin olan yargı mensupları ile karşılıklı saygı ve sevgiye dayanan güzel bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyleyen Kaymakam Yılmaz, "Hepimiz için önemli olan bulunduğumuz yerde namusumuzla, şerefimizle çalışmak ve giderken hoş seda bırakarak gidebilmektir." dedi.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı görevine atanan Barış Duman ve Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevinden İzmir Bölge Adliye Mahkemesi üyeliğine atanan Adnan Kahraman ile tayin olan diğer hakim ve savcılara birer plaket verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bodrum'da, Tayin Olan Yargı Mensuplarına Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement