Bodrum'da Trafik Kazası: 13 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Trafik Kazası: 13 Yaralı

Bodrum\'da Trafik Kazası: 13 Yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düğünden dönen aileyi taşıyan bir minibüsün kaza yapması sonucu 13 kişi yaralandı.

10.06.2012 22:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düğünden dönen aileyi taşıyan bir minibüsün kaza yapması sonucu 13 kişi yaralandı.

Kaza, Yokuşbaşı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydın'ın Söke ilçesinden gelen ve düğününden döndüğü öğrenilen Selahattin Coşkunçay'ın kullandığı 09 TH 129 plakalı minibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırama çıkarak park halinde bulunan 34 TG 3108 plakalı motosiklete; ardından yine park halinde bulunan 48 TS 489 plakalı otomobil ve kamyonete çarptı. Kazada 6'sı çocuk toplam 13 kişi yaralandı. Kazada yaralanan Selehattin

Coşkunçay (52), eşi Şeker Naz Coşkuncay (42), oğlu Fatih Coşkunçay (31), gelini Sibel Coşkunçay (26) torunları Ömer Coşkunçay (4) Tunahan Coşkunçay (3), Dilek Aydın (29) kızı Ayşegül Aydın (4) oğlu Yunus Emre Aydın (8), Veysel Çınar (48) ile eşi Birgül Çınar (46) kızı Fatma Çınar (16) ve Özlem Çınar (17) hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın meydana geldiği İzmir-Bodrum karayolu yarım saat trafiğe kapatıldı.

Minibüste bulunan Mustafa Çınar isimli vatandaş ise kaza anını anlattı. Çınar, "Önümüzdeki araba aniden durdu. Biz de biraz süratliydik. Onlar yolun ortasında durdu, bizim şoför de yapacağını şaşırdı. Arkadan sağ köşesinden vurdu, yani sağ köşesinden. Kaçmaya çalıştı; bu sefer motor vardı. Arabaya çarpmamak için mecbur ona çarptı. Kenardaki buraya kaçtı ama olmadı. Minibüste baya kalabalıktık. Düğünden geliyorduk" dedi.

Çevredeki vatandaşlar ise minibüsün çok süratli olduğunu ifade ederek, "Minibüs direkt geldi vurdu işçilerin aracına. Ondan sonra geldi motora vurdu, ondan sonra savruldu zaten. Kartalın içi boştu, işçileri inmişti dükkana çıkmıştı. Minibüs kalabalıktı, hepsi çoluk, çocuk, önde bile çoluk çocuk oturuyordu. Ön koltukta çocuk sıkışmış onu çıkardık" dedi.

Kazaya karışan 6 kişi ise, ifade vermek üzere İlçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Yaralıların durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Trafik Kazası: 13 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement