Milas'taki yangını söndürme çalışmaları devam ediyor - Son Dakika
3.Sayfa

Milas'taki yangını söndürme çalışmaları devam ediyor

Milas ilçesine bağlı Akgedik Barajı Cehennem Deresi mevkisindeki ormanlık alanda dün öğle saatlerinde başlayan ve şiddetli rüzgar nedeniyle tarım arazilerine de sıçrayan yangın henüz söndürülemedi.

19.08.2019 09:50  Güncelleme: 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Milas ilçesi Akgeyik Barajı bölgesinde dün çıkan orman yangınını kontrol altına alma çalışmaları devam ederken, Bodrum Mumcular'daki yangın ise sabaha karşı kontrol altına alındı.

Milas ilçesine bağlı Akgedik Barajı Cehennem Deresi mevkisindeki ormanlık alanda dün öğle saatlerinde başlayan ve şiddetli rüzgar nedeniyle tarım arazilerine de sıçrayan yangın ile Bodrum Mumcular'da Gökpınar ve Bayır mahalleleri arasında kalan ormanlık alanda çıkan yangınlarda çalışmalar devam ediyor.

Milas'taki yangını söndürme çalışmaları devam ediyor

HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE EDİLİYOR

Zorlu arazi koşulları ve bölgede etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle ekiplerin güçlükle müdahale ettiği yangınlara, gece boyu karadan yapılan yoğun müdahalenin ardından günün ağarmasıyla birlikte havadan da yeniden çalışmalara başlandı.

Bodrum Mumcular'daki yağın sabah saatlerinde kontrol altına alınırken; Milas Akgedik Barajı Cehennem Deresi bölgesinde ise yangının batı kısmında çalışmalar devam ediyor.

Muğla'daki çalışmaları yerinde takip eden Orman Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Çelik, Bodrum Mumcular yangınının 70, Milas Akgeyik Barajı Cehennem Deresi yangınının ise 30 hektar alanda etkili olduğunu kaydetti.

Milas\'taki yangını söndürme çalışmaları devam ediyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Milas'taki yangını söndürme çalışmaları devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Tahsin: Allah bir dali kiranlari ormani yakanlari dogaya zarar verenleri bu dünyada yaksin 1 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: KONTROL YOK..YANGINLAR SÖNDÜRÜLEMİYOR VE HER YERDE YANGIN ÇIKIYOR BU NE İŞ ?? ...YAZIK ÇOK YAZIK... 0 0 Yanıtla

Advertisement