Bodrum'daki Trafik Kazasında 5 Kişi Ölümden Döndü - Son Dakika
Güncel

Bodrum'daki Trafik Kazasında 5 Kişi Ölümden Döndü

Bodrum\'daki Trafik Kazasında 5 Kişi Ölümden Döndü

İstanbul'dan Bodrum'a tatile giden ailenin bulunduğu otomobil yol kenarında park halinde duran bir otomobile çarptı, ardından dereye uçtu.

10.07.2015 23:03  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'daki trafik kazasında 5 kişi ölümden döndü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu akşam saatlerinde meydana gelen kazada İstanbul'dan bodrum'a tatile gelen ailenin bulunduğu otomobil yol kenarında park halinde duran bir otomobile çarptı, ardından dereye uçtu. Hurda haline gelen otomobilden dışarı fırlayan 2 yaşındaki bebek ile iki çocuk ve anne baba kazayı mucize eseri hafif sıyrıklarla atlattı. Kazaya karışan baba, uzun süre olayın şokunu atlatamadı, çocuklarını ve eşini sordu.

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yokuşbaşı Mevkii'nde bugün saat 20.00 sıralarında meydana gelen kazada İstanbul'dan Bodrum'a yakınlarının yanına tatile gelen 35 yaşındaki Adem Ersoy kullandığı 34 EH 0868 plakalı otomobil ile yol kenarında park halinde olan Hüseyin Şenözler'e ait 35 ANL 09 plakalı otomobile büyük bir hızla çarptı. Park halindeki duran otomobile çarptıktan sonra otuz metre sürüklenerek 5 metre derinliğindeki dereye takla atarak uçan Ersoy' un otomobili hurda haline geldi.

İKİ YAŞINDAKİ ZEHRA BEBEK ARABADAN FIRLADI BURNU BİLE KANAMADI

Kaza anında Ersoy'un otomobilinde bulunan 2 yaşındaki Zehra Ersoy bebek otomobilin açılan kapısından dereye fırladı. Kazayı görerek duran vatandaşların yardımı ile Zehra bebek hemen dereden kurtarıldı. Bu arada kazayı görerek duran diğer vatandaşların yardımı ile otomobilde bulunan Ersoy'un eşi Ayşe Ersoy (32), 7 yaşındaki kızı Tuğçe Ersoy, ve 5 yaşındaki Şule Ersoy vatandaşların yardımı ile deredeki otomobiln içerisinden yola çıkarılarak ambulans çağrıldı. Mucize eseri kazayı haifi sıyrıklarla atlatan 3 çocuk ile anne Ayşe Ersoy ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken Zehra bebeği kucağından bir an olsun bırakmayan ve hastaneye çocuklaral gelen vatandaşlar aileye yardımcı oldu.

ÇOCUKLARINI VE EŞİNİ GÖREMEYİNCE ÇILGINA DÖNDÜ.

Olay yerinden otomobilden çıkarılan baba Adem Ersoy ise uzun süre olayın etkisinden ve şokundan kurtulamadığı ve sık sık göremediği çocuklarını ve eşini sorduğu görüldü. Ersoy "İstanbul'dan tatile geliyorduk, yaklaşık 11 saattir araç kullanıyordum nasıl oldu bilmiyorum birden direksiyon hakimiyetini kaybettim ve yol kenarında duran arabaya çarptım sonrasını hatırlamıyorum" dedi. Ersoy'un yakınları olay yerine gelerek kendisini teselli etti.

BİR DAKİKA İLE HAYATTA KALMANIN ŞOKUNU YAŞADILAR.

Kazada otomobili hurdaya dönen ve kazadan bir dakika önce otomobilini yol kenarına park ettikten sonra yanında eşi Yeşim Şenözgeler ve iki çocuğu ile birlikte yandaki işyerine giren Harun Şenözgüler ise olayın şokunu yaşadığını belirterek; "Eşim ve çocuklarımla otomobilden indik, bir işyerine gridğimiz anda büyük bir çarpma ve gürültü duyduk, bir araç otomobili çarpmış ve otomobilim bir direğe çarparak adeta ikiyi bölünmüştü. Bir dakika ile canımız kurtuldu o anda araçta olsaydık şu anda yaşamamız mümkün değildi" dedi.

Kaza nedeniyle Milas- Bodrum karayolu yaklaşık yarım saat trafiğe kapalı kaldı, tarfik akışı yarım saat sonra kontrollü olarak verilebildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı ancak müşahade altında tutuldukları belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'daki Trafik Kazasında 5 Kişi Ölümden Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement