Bodrum'dan Akut'a Destek Konseri - Son Dakika
Güncel

Bodrum'dan Akut'a Destek Konseri

Bodrum'dan AKUT'a destek konseriMUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde sahne alan İskender Paydaş ve orkestrası, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Bodrum Şubesi yararına eserlerini seslendirdi.

09.02.2017 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'dan AKUT'a destek konseri

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde sahne alan İskender Paydaş ve orkestrası, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Bodrum Şubesi yararına eserlerini seslendirdi. Bodrum AKUT Ekip Lideri Sadettin Uslu, gelirin inşaatı süren operasyon ve eğitim merkezinin eksiklerinin giderilmesi için kullanılacağını ifade etti.

AKUT Bodrum Şubesi yararına Mandalin Bar'da "Akut için Bodrum, Bodrum için Akut" sloganıyla destek gecesi düzenlendi. İskender Paydaş ve orkestrasının sahne aldığı geceden elde edilen gelir, AKUT Bodrum'a bağışlandı. Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, AKUT Bodrum ekip lideri Sadettin Uslu, Mandalin Bar'ın işletme sahibi Atilla Serttaş ile çok sayıda AKUT gönüllüsü geceye katıldı.

Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İskende Paydaş, "20 yıl önce Türkiye'nin en önemli müzisyenlerinden biri Onno Tunç uçak kazası geçirdi ve ona ulaşılamıyordu. İlk ulaşanlar AKUT ekibi oldu. Oradan sonra bizim hayatımızda çok daha fazla girdiler. Gönüllük esasıyla çalışan ekibi, Marmara depreminde gördük. O zaman onlar yaptıklarıyla ülkenin kahramanı oldular. Bugüne kadar devamlı o disiplin ve güvenilirlikleriyle her zaman arkamızdalar" dedi.

Müzikteki kaliteyi değerlendiren Paydaş, "Keşke biraz daha kaliteli olsa. Doksanlı yıllarda, tabii biz o zaman o müziği yaparken bir yandan kendimizi geliştirdik. Yurtdışındaki müziklere bakınca, biz oldukça geri kalıyorduk ama niyet iyiydi. O yüzden sonra çalışa çalışa bir noktaya getirdik. Şu anda bilgiye ulaşmak çok daha kolay. O yüzden yirmili yaşlardaki genç müzisyenlerin çok daha iyi bir şekilde, bizim yirmili yaşlarımızdan daha iyi müzik yapmasını bekliyorum. Açıkçası pek ki şu anda onu göremiyorum" dedi.

Mandalin Bar'ın sahibinin bir AKUT gönüllüsü olduğunu belirten Sadettin Uslu ise, "Atilla Serttaş, eski gönüllülerimizden. Yapımı devam eden binanın tamamlanması için tıkandığımız bir süreçte, bize İskender Paydaş konserinin gelirini bağışlayacak. Şu anda sıva aşamasındayız. Binanın rafları, içinin tefrişatı, iç sıvaları var. Buradan gelecek gelir ile bunları tamamlamayı planlıyoruz. Daha iyi eğitim vermek adına hem gönüllerimize hem de topluma daha iyi eğitim ve hizmet vermek adına bunu yapıyoruz" dedi.

Başkan Kocadon AKUT adına, Mandalin Bar sahibi Atilla Serttaş ve İşletme Müdürü Erdinç Büyüksarı'ya teşekkür plaketlerini verdi.

Törenin ardından İskender Paydaş ve orkestrası ile grubun solistleri Ozan Ünlü ve Şebnem Keskin, 90'lı yılların sevilen şarkılarını seslendirdi. Eğlence geç saatlere kadar devam etti.

Bodrum\'dan Akut\'a Destek Konseri
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'dan Akut'a Destek Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement