BODRUM'DA DÖNÜŞ YOLUNDA YOĞUNLUK BAŞLARKEN, PLAJLAR DA BOŞALMADI - Son Dakika
Güncel

BODRUM'DA DÖNÜŞ YOLUNDA YOĞUNLUK BAŞLARKEN, PLAJLAR DA BOŞALMADI

MUĞLA'nın Bodrum İlçesinde Kurban Bayramı'nın da dahil olduğu 9 günlük tatilin sonuna gelinirken, kimi tatilciler plajlarda deniz ve güneşin tadını çıkarmaya devam etti, kimileri içinde dönüş yolculuğu başladı.

24.07.2021 17:07  Güncelleme: 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA'nın Bodrum İlçesinde Kurban Bayramı'nın da dahil olduğu 9 günlük tatilin sonuna gelinirken, kimi tatilciler plajlarda deniz ve güneşin tadını çıkarmaya devam etti, kimileri içinde dönüş yolculuğu başladı. İlçeden son 24 saatte 70 bin aracın çıkış yaptığı bildirildi.

Tatil için Bodrum'u tercih edip ilçe nüfusunun 1 milyonun üzerine çıkmasını sağlayan tatilciler, 9 günlük tatilin sona gelinmesiyle dönüş yolculuğuna başladı. Türkiye'nin farklı noktalarından gelen ve dönüşü son gün yoğunluğunda geçirmek istemeyen çok sayıda tatilci, Cumartesi gününden yollara düştü. Bodrum ile turistik ilçelerin geçiş noktası konumundaki Kıbrıs Şehitleri ve Yokuşbaşı Kavşaklarında kilometrelerce uzunluğunda araç kuyruğu oluştu. Dönüş yolundaki araç trafiğinin pazar akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

PLAJLAR DOLDU

Kimi tatilciler dönüşe başlarken, kimileri de plajlarda güneş ve deniz keyfini çıkarmaya devam ediyor. Yatak kapasitesi doluluk oranları yüzde 100'e ulaşılan ilçede, ünlü plajlardan Kumbahçe, Gümbet Ortakent ve Bitez sahillerinde kalabalık görüntüsü dikkat çekti. Sabah erken saatlerde sahile gelen tatilciler, serin suların ve güneşin keyfini çıkardı. Kentte bugün hava sıcaklığı 36 derece, deniz suyu sıcaklığı 27 derece ölçülürken, nem oranı ise yüzde 50 olarak kaydedildi.

Bazı tatilciler ise denizde su sporları yaparken otel ve beachlerde canlı müzik ve partiler eşliğinde eğlendi.

BODRUM\'DA DÖNÜŞ YOLUNDA YOĞUNLUK BAŞLARKEN, PLAJLAR DA BOŞALMADI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BODRUM'DA DÖNÜŞ YOLUNDA YOĞUNLUK BAŞLARKEN, PLAJLAR DA BOŞALMADI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement