Bodrum Demokrasi Mitingi'nde Tek Vücut Oldu - Son Dakika
Güncel

Bodrum Demokrasi Mitingi'nde Tek Vücut Oldu

Bodrum Demokrasi Mitingi\'nde Tek Vücut Oldu

darbe girişimi, Bodrum'da Kaymakamlık tarafından geniş katılımlı olarak düzenlenen 'Demokrasi Mitingi' ile protesto edildi.

07.08.2016 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

darbe girişimi, Bodrum'da Kaymakamlık tarafından geniş katılımlı olarak düzenlenen 'Demokrasi Mitingi' ile protesto edildi.

Bodrum'da kaymakalığın öncülüğünde düzenlenen Demokrasi Mitingi, görsel şölene dönüştü. Bodrum Limanı'nda 60 tur teknesi ile özel yatlar, sahipleri tarafından Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile donatıldı. Konvoy oluşturulup, yatların üzerinde meşaleler yakılıp, mitingin yapılacacağı 2 mil mesafedeki Kumbahçe Mahallesi'ndeki Atatürk Meydanı'na hareket edildi. Mitinge Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon ve meclis üyeleri, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, MHP Bodrum İlçe Başkanı Cengizhan Sancar ile birlikte, üzerinde Türk bayrağı baskılı kırmızı- beyaz tişört giyen sanatçılar Muazzez Ersoy, Serdar Ortaç, Oktay Kaynarca, Yeliz Yeşilmen, Hamdi Alkan, Fatih Ürek, Selen Görgüzel, Kerimcan Durmaz, Neco, Demet Akalın ve Muharip Gaziler Derneği üyelerinin de aralarında olduğu yaklaşık 6 bin kişi, ellerinde Türk bayrakları, Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleriyle katıldı.

İNGİLİZCE DÖVİZLER

Mitingde Türkçe pankartların yanı sıra 'Sonsuza dek demokrasi ve özgürlük' yazılı İngilizce dövizler dikkat çekti. Bazı turistler, bu demokrasi şölenini Bodrum Kalesi ve otellerin teraslarından ilgiyle izledi. Miting alanında sık sık Mehter Marşı ile Ayten Alpman'ın 'Memleketim' ve Mahsuni Şerif'in 'Sarı Saçlım Mavi Gözlüm' parçaları çalındı. Şehitler anısına saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte Kumbahçe Mahallesi İmamı Fatih Şimşek'in Kuran-ı Kerim okumasıyla devam etti. Ardından konuşmalara geçildi.

Demokrasi Mitingi, etkinliğe katılan şarkıcıların şarkılarını seslendirmeleriyle sona erdi.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Demokrasi Mitingi'nde Tek Vücut Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement