Bodrum Erol Evgin 33 Yıl Sonra Yine Bodrum Kalesi'nde Sahne Aldı - Son Dakika
Güncel

Bodrum Erol Evgin 33 Yıl Sonra Yine Bodrum Kalesi'nde Sahne Aldı

Erol Evgin 33 yıl sonra yine Bodrum Kalesi'nde sahne aldıMUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde konser veren Türk Pop müziğinin ünlü ismi Erol Evgin sevilen şarkılarıyla tatilcilere keyifli bir gece yaşattı.

26.08.2017 09:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erol Evgin 33 yıl sonra yine Bodrum Kalesi'nde sahne aldı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde konser veren Türk Pop müziğinin ünlü ismi Erol Evgin sevilen şarkılarıyla tatilcilere keyifli bir gece yaşattı.

Bodrum Antik Tiyatro'da düzenlenen 'Altın Şarkılar' konserleri kapsamında, 33 yıl aradan sonra dün akşam Türk Pop müziğinin ünlü ismi Erol Evgin tekrar sahne aldı. Konsere 'Bir Tanem Söyle Canım' isimli şarkısıyla başlayan Evgin, şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Konseri yaklaşık iki bin kişi izledi. Şarkının nakarat bölümünü kadın hayranlarına söyleten Evgin, kadınların performansından memnun kalarak, "Hanımlarımız müthiş bir sorumluluk duygusu ile şarkı söylüyorlar. Aslında her işi böyle yapıyor hanımlar. Yaşasın hanımlar. Türkiye'nin aydınlık yüzü hanımefendiler. Cehalet kadından korkar, çünkü kadın öğrenirse, çocuğu da öğrenir. Yaşasın kadınlarımız" dedi.

Erkeklere de aynı şarkının nakarat bölümünü söyleten Evgin, erkeklerin performansını taraftar marşına benzetti. Başından geçen bir anısını da anlatan Evgin, "Ben birkaç yıl önce Fenerbahçe 1907 Derneği'nin gecesinde sahne aldım. Bizim takım hazır mı aslanlar dedim. Salon bir anda buz gibi oldu. Neyse sonradan gönüllerini almıştım" dedi. Evgin paylaştığı anının ardından, Fenerbahçe marşını okudu. Galatasaraylı olduğunu açıklayan Evgin, yükseleninin de Beşiktaş olduğunu söylemesi üzerine bol bol alkış aldı. Konserine 'Rüya', 'Ateşle oynama', 'Ben imkansız aşklar için yaratılmışım', 'Ah bu hayat çekilmez' şarkılarıyla devam etti. Evgin konserin yanı sıra, hayranlarını zaman zaman yaptığı esprilerle de kahkahaya boğarak konserinde stand-up havası estirdi.

"DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYLERİNDEN BİRİ PAYLAŞMAKTIR HAYATI"

Genç kızların anneleri için kendisinden imza istediğini de anlatan Evgin, "Dünyanın en güzel şeylerinden biri paylaşmaktır hayatı paylaşmak şarkıları paylaşmaktan geçer birlikte şarkı söylemekten geçer kadınlı erkekli birlikte gülüp eğlenmekten geçer. Bu şarkıları ilk söylediğim günlerdeki 6 yaş grubu kız çocukları genç birer hanımefendi olarak geliyorlar konserlerime. Bazen çocuklarını getiriyorlar, bazen eşlerini getiriyorlar, bazen de yalnız geliyorlar. Çok mutluluk benim için. Bu arada günümüz genç kızları da imza istiyor. İnsanın hoşuna gidiyor. Bu yaşlı bir adamın genç bir kıza imza vermesi güzel bir duygu. İmza alan genç kız 'ama annem için' diye ekliyor. Benden anneannesi için imza alan var. Geçenlerde bir genç kız geldi 'Annem size hayran, ama anneannem size aşık' dedi. Bu tür olaylarla karşılaşıyorum" dedi.

Konserine devam eden Evgin, "Bu akşam çok güzel bir konser olacak. Nereden biliyorsun derseniz ben korodan anlıyorum. Koro güzel olunca konser çok güzel oluyor" dedi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Erol Evgin, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Bodrum Erol Evgin 33 Yıl Sonra Yine Bodrum Kalesi\'nde Sahne Aldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Erol Evgin 33 Yıl Sonra Yine Bodrum Kalesi'nde Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement