Bodrum Göçer ve Enbe Orkestrası Bodrum'da Sahne Aldı - Son Dakika
Güncel

Bodrum Göçer ve Enbe Orkestrası Bodrum'da Sahne Aldı

Göçer ve ENBE Orkestrası Bodrum'da sahne aldıMUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen konserde, pop müziğinin güçlü seslerinden Ferhat Göçer ve ENBE Orkestrası sahne aldı.

04.09.2017 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göçer ve ENBE Orkestrası Bodrum'da sahne aldı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen konserde, pop müziğinin güçlü seslerinden Ferhat Göçer ve ENBE Orkestrası sahne aldı.

Bodrum Antik Tiyatro'da Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen konserde Ferhat Göçer, Türk müziğinin dünyaya açılan kapısı ENBE Orkestrası ile birlikte seslendirdi. Aralarında Ebru Yaşar ve eşi Necat Gülseven'in de aralarında bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi, konseri izledi. İlk olarak sahneye Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası sahne aldı. Orkestranın solistleri, yerli ve yabancı oluşan Karadeniz ezgilerinden pop müziğin sevilen şarkılarına ve operaya kadar geniş bir yelpazede şarkılar seslendirdi. İzleyenlerin büyük keyif aldığı konserde, slow şarkılarda telefon ışıklarını yakmalarını isteyince, 2 bin kişi telefon ışıkları ile Antik Tiyatroyu aydınlattı ve ilginç görüntüler oluştu. Hareketli şarkılarla, Bodrumluları coşturan ve keyifli bir perforans sergileyen orkestra, sahneyi Ferhat Göçer'e bıraktı.

Ferhat Göçer konserine "Yıllarım Gitti" şarkısıyla sahneye çıktı. Göçer'in ilk şarkısını seslendirmesinin ardından, konser alanından rahatsızlanarak görevlilerin yardımıyla dışarı çıkarılan izleyiciyi için "Doktor lazım" mı diye sordu. Sorun olmadığını öğrenen Göçer konserine devam etti. "Gidemem" isimli şarkıyı seslendiren Göçer, 1 saat sahnede kalarak hayranlarına yeni ve eski albümlerinden Gerçeker ile birlikte seçtikleri şarkılarını seslendirdi. Göçer şarkılarını gece boyunca hayranları ile birlikte söyledi.

Bodrum Göçer ve Enbe Orkestrası Bodrum\'da Sahne Aldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Göçer ve Enbe Orkestrası Bodrum'da Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement