Bodrum Koyları Berlin'de Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Bodrum Koyları Berlin'de Tanıtıldı

Almanya'nın Başkenti Berlin'de Düzenlenen ve Dünyanın En Önemli Fuarlarından Biri Olarak Kabul Edilen Berlin Itb Turizm Fuarı'nda, Bodrum'un Cennet Koylarının Tanıtımı Yapıldı. Turizciler ve Seyahat Acentesi Yetkilerinin Büyük İlgi Gösterdiği Fuarda Bodrum Koylarının Tanıtım Standını İlk İki Günde 4 Bin 500 Kişi Ziyaret Etti.

09.03.2007 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen ve dünyanın en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen Berlin ITB Turizm Fuarı'nda, Bodrum'un cennet koylarının tanıtımı yapıldı. Turizciler ve seyahat acentesi yetkilerinin büyük ilgi gösterdiği fuarda Bodrum koylarının tanıtım standını ilk iki günde 4 bin 500 kişi ziyaret etti.

Berlin'de 7 Mart'ta başlayan ve 11 Mart'a kadar açık kalacak turizm fuarında, bu yıl 'Dünyanın En Güzel Koyları Birliği' Genel Sekreteri Bruno Bodart ve 2'nci Başkanı Galip Gür'ün destekleriyle hazırlanan Bodrum standı büyük ilgi gördü. Genel Sekreter Bodart ve Gür, 'Dünyanın En Güzel Koyları Birliği' üyesi Bodrum ve Gökova'da yat turizmine açık olan 45 koyun tanıtımını, üç dilde sinevizyon gösterisi eşliğinde yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un da ziyaret ederek destek verdiği stantta, ilk iki günde 5 bin CD ve tanıtım broşürü dağıtıldı.

Genel Sekreter Bodart ve Gür'ün Bodrum ve Gökova'nın koylarının korunmasına yönelik taleplerini dinleyen Bakan Koç, uyarıları göz önüne aldıklarını söyledi. Bakan Koç, Türkiye'nin en güzel köşelerinden biri olan Bodrum ve Gökova'nın tanıtımını yaparak, turist çekmeye çalışırken, bu koylara zarar verilmesinin düşünülemeyeceğini de ifade etti.

Turizmin geleceğine yönelik projeleride göz ardı edilemeyeceğine dikkati çeken Bakan Koç, ''Koruma ve düzenli gelişme içerisinde, turizm dünyadaki gelişmelere ayak uydurmalı. Yapacağımız master planlarla, bu gelişmeye ayak uyduracağız. Bu nedenle Bodrum, bizim de gözde kentlerimizden biri'' diye konuştu.

Yaşar ANTER

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Koyları Berlin'de Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti
    17:53 Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti

    Marmaris Cumhur İttifakı adayı Serkan Yazıcı, seçilmesi halinde Atatürk İlke ve İnkılapları'na bağlı kalacağını, kamu kaynaklarını israf etmeden kullanacağını ve partizan faaliyetlerden kaçınacağını belirterek görevine sadık kalacağına yemin etti.

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement