Bodrum - Leros Deniz Otobüsü Seferleri Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Bodrum - Leros Deniz Otobüsü Seferleri Başlıyor

Bodrum - Leros Deniz Otobüsü Seferleri Başlıyor

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nden Yunanistan'ın Leros Adası'na 24 Temmuz tarihinden itibaren deniz otobüsü ile seferler başlayacak.

16.07.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nden Yunanistan'ın Leros Adası'na 24 Temmuz tarihinden itibaren deniz otobüsü ile seferler başlayacak.

Bodrum ve Marmaris ilçelerinden İstanköy ve Rodos adalarına feribot seferleri düzenleyen Yeşil Marmaris Seyahat Acentesi, 24 Temmuz tarihinden itibaren, 40 metre uzunluğunda 430 yolcu kapasiteli ve 30 deniz mili hız yapabilen 'Kartepe' isimli deniz otobüsü ile Bodrum- Leros seferlerine başlayacak.

Normal feribotlarla Bodrum'dan İstanköy Adası üzerinden Leros'a yapılan seferler 6 saat sürerken bu kez deniz otobüsü ile sadece 45 dakika süreceğini belirten Yeşil Marmaris Seyahat Acentesi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Tugay, Leros Belediye Başkanı Mihalıs Kolias ile yaptıkları görüşmeler sonunda bu kararı aldıklarını ve Leros'a gümrük kapısının açıldığını söyledi. Şükrü Tugay, "Yunanistan'ın Oniki Adaları içerisinde, kitlesel turizmin yoğunluğundan uzakta kalmayı başarmış, kültürel kimliğini, mimarisini ve ada yaşam tarzı özelliklerini en iyi koruyabilmiş ada olan Leros, uygun fiyatlı deniz ürünlerinin sunulduğu sahil restoranları ile bir cazibe merkezi haline gelmiştir. Son birkaç yıldır da Türk ve yabancı turistlerden bu adaya yoğun ilgi olmaya başladı" dedi.

Deniz otobüsü seferleriyle sabah Leros'a giden akşam üstü Bodrum'a geri dönebilecek. Gidiş geliş ücreti ise sadece 47 euro ödenecek. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum - Leros Deniz Otobüsü Seferleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement