Bodrum Rock Festivaline Doğru - Son Dakika
Kültür Sanat

Bodrum Rock Festivaline Doğru

Bodrum Rock Festivali, "Bodrum'a rock gelipduru" sloganıyla 20-23 Temmuz 2017 tarihleri arasında Bodrum'un Kızılağaç Mahallesindeki Arena'da düzenlenecek.

13.06.2017 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Rock Festivali, "Bodrum'a rock gelipduru" sloganıyla 20-23 Temmuz 2017 tarihleri arasında Bodrum'un Kızılağaç Mahallesindeki Arena'da düzenlenecek.

Festivalde, aralarında Duman, Haluk Levent, Kıraç, Gece Yolcuları, Nev, Yüksek Sadakat'ın da olduğu 70'e yakın yerli ve yabancı rock müzik grubu sahne alacak.

Festival Koordinatörü Serdar Meriç, bir kafede düzenlediği basın toplantısında, 4 gün sürecek festivalde, çadır kampların açılacağını ve festivalin 24 saat açık alanda gerçekleştirileceğini söyledi. Festivalde çift sahnede 70 ayrı grubun sahne alacağını belirten Meriç, "Müzik durmadan devam edecek. Bodrumlulara güzel bir müzik ziyafeti vermeyi düşünüyoruz. Diğer festivallerden çok farklı bir organizasyon olacak." dedi.

Festivalin müzik ve sahne direktörü müzisyen Gür Akad da festivalin sadece rock gruplarına özel bir etkinlik olacağına işaret etti. Bodrum'da 1980'li yıllardan bu yana bu kapsamda bir festivalin yapılmadığını belirten Akad, "Türkiye genelinde ve Bodrum'da 80'lerden sonra yapılacak ilk büyük rock festivali olacak. Bütün rock grupları olacak. Anadolu rock, hard rock ve metal rock tarzında bir festival olacak." diye konuştu.

Rock müzik sanatçısı Emre Önbayraktar ise festivalin kendisi için çok önemli olduğunu anlattı. Uzun yıllar sonra Bodrum'da yapılacak rock festivalinde yer almanın kendisi için mutluluk verici olduğunu ifade eden Önbayraktar, "Bu tip festivallerin desteklenmesi bizler için çok önemli. Ne kadar çok yapılırsa ismini duyuramamış ve festivallerde yer bulamamış grupların sahiplenilmesi olarak görüyorum." diye konuştu.

Sanatçı Tibet Ağırtan da bu tür etkinliklerin, yeni grupların önünü açmaya katkı sağlayacağını düşündüğünü kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Bodrum Rock Festivaline Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement