Bodrum Saruhan Iren'in 'Yaz Zamanı' Defilesi Ilgi Gördü - Son Dakika
Güncel

Bodrum Saruhan Iren'in 'Yaz Zamanı' Defilesi Ilgi Gördü

Saruhan İren'in 'Yaz Zamanı' defilesi ilgi gördüMUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan, 1990'dan itibaren düzenlediği defilelerle adından söz ettiren modacı Saruhan İren, 30'uncu defilesine imza attı.

14.07.2017 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saruhan İren'in 'Yaz Zamanı' defilesi ilgi gördü

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan, 1990'dan itibaren düzenlediği defilelerle adından söz ettiren modacı Saruhan İren, 30'uncu defilesine imza attı. 'Yaz Zamanı' adlı defile, modaseverlerin yoğun ilgisini çekti.

Bodrum'un seçkin yerlerinde güncel moda trendleri yerine kendi konseptini yaratan, özgün defileler gerçekleştiren Saruhan İren, 30'uncu defilesini yaptı. Modacı İren, ipek, şifon, tafta kumaşlar kullandığı 47 tasarımını, dantel ve aplike işlemelerle bezeyerek izleyenlerin beğenisine sundu. Eskiçeşme Mahallesi'ndeki 'Ha La Bodrum'da düzenlenen defileye, Bodrum'un tanınmış isimleri de büyük ilgi gösterdi.

Sunumunu Ali Poyrazoğlu'nun yaptığı defilede; mankenler Nalan Şen, Özlem Dokuz, Fujer Turan, Selda Can, Bilge Çamlıbel, Ayça Aras ve Elif Olgaç yer aldı. Eski top modellerden Merve İldeniz ve Nil Balkır ile müzisyen Birsen Tezer de defilede boy gösterip, kıyefetleri tanıttı. İren'in kendine özgü tarzda ve konseptte yaptığı tasarımlar izleyiciler tarafından alkışlandı.

İren, daha önce 'Uzaylılar ve Dünyalılar', 'M.Ö. 2001- M.S. 2001', 'Tanrılar ve Tanrıçalar', 'Yaz Gülü', 'Bir kış masalı', 'Millenium', 'Metamorfoz' isimli defileleri ile büyük yankı uyandırmıştı.

Defilenin açılış konuşmasını ve sunumunu yapan Ali Poyrazoğlu, "Saruhan yaşamı net bir şekilde yorumlayarak aydınlık, çağdaş ve ileriye bakan bir Türkiye kadınının nasıl giyinmesi konusunda düşünüp, üretiyor. Eski kumaşları topluyor yeniye dönüştürüyor. Eski ile yeniyi birleştirerek bir ayağı eskide bir ayağı yenide durarak bir yorum yapıyor" dedi.

Bodrum Saruhan Iren\'in \'Yaz Zamanı\' Defilesi Ilgi Gördü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Saruhan Iren'in 'Yaz Zamanı' Defilesi Ilgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement