Bodrum Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspres Aynı Sahnede - Son Dakika
Güncel

Bodrum Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspres Aynı Sahnede

Bodrum Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspres Aynı Sahnede

Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspres aynı sahnede MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir barda, Türk Pop-Rock müziğinin unutulmaz ismi Seyyal Taner ile köklü müzik grubu Kurtalan Ekspres birlikte konser verdi.

16.01.2016 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspres aynı sahnede

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir barda, Türk Pop-Rock müziğinin unutulmaz ismi Seyyal Taner ile köklü müzik grubu Kurtalan Ekspres birlikte konser verdi. Sevilen parçaları seslendiren Taner ve Kurtalan Ekspres'in performansı beğeniyle izlendi.

Bodrum'da bir eğlence mekanında iki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde Barış Manço'nun 1972 yılında kurduğu Kurtalan Ekspres grubu sahneye çıktı. İkinci bölümde ise Seyyal Tane, grubun eşliğinde sahne aldı. "Naciye' adlı şarkıyla performansına başlayan ve Barış Manço'nun 'Yaz dostum', 'Can bedenden çıkmayınca' şarkılarıyla konseri sürdüren Taner ile Kurtalan Ekspres beğeni topladı. Dinleyenler şarkılara eşlik etti. Ayrıca sahnede merhum Barış Manço ve Cem Karaca ile grubun gitaristlerinden Bahadır Akkuzu da anıldı.

ALBÜM HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplarken çok heyecanlı olduğunu söyleyen Seyyal Taner, "Çünkü müzik yolculuğumdaki en önemli müzisyen arkadaşlarımla sahne alıyorum. Bodrum'da olmak da heyecan verici. Geçen yılların önemli bir kısmını Bodrum'da yazdığım şarkılarla da geçirdim" dedi.

Kurtalan Ekspres ile albüm hazırlığı yaptıklarını anlatan Taner, "Bize ait melodilerin olduğu ama daha evrensel bir şey olmasını istiyoruz. Bugüne kadar yapılan Folk Rock türün biraz daha evrensel olanının üzerinde çalışıyoruz. Herhalde yaza doğru 2-3 parçayı hazırlamış olacağız. Ondan sonrada peşi sıra şarkılar gelecek. Ekimde de albüm hazır olmuş olur" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspres Aynı Sahnede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement