Bodrum Su Jeti ve Flyboardla Şenlendi - Son Dakika
Güncel

Bodrum Su Jeti ve Flyboardla Şenlendi

Bodrum Su Jeti ve Flyboardla Şenlendi

Türkiye motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Su Jeti ve Flyboard Türkiye Şampiyonası 1'inci ayak yarışları büyük çekişmeye sahne oldu.

17.05.2015 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Su Jeti ve Flyboard Türkiye Şampiyonası 1'inci ayak yarışları büyük çekişmeye sahne oldu.

Bodrum'un Kumbahçe sahilinde 3'ü kadın 30 sporcunun katılımıyla iki gün süren yarışlarda kadınlarda Şenay Vasfiye Cankur birinci oldu. Erkeklerde standart jet 0-110 beygirde Atakan Atmaca, 180 beygir ve üzerinde Kahraman Aktaş birinci olurken milli sporcu Ali Komşusu, standart jet 111-179 beygir, Freestyle, Pro Open, TMF Kupası ve Flyboard'da birincilik kürsüsüne çıktı. Dereceye giren sporculara ödüllerini Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, TMF Asbaşkanı Hamit Dizman ve yönetim kurulu üyeleri verdi. TMF Asbaşkanı Dizman, "Dilerim gelecek yıl yine burada yarışırız. Gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bu spora ilgi her geçen gün artıyor. Daha önce 10-15 sporcumuz vardı, bu sayı 30 oldu" dedi.

Geçen yıl Sırbistan'da düzenlenen Balkan şampiyonasında dereceleri bulunan ve Flyboard'da birincilik alan milli sporcu Ali Komşusu ise amacının bu spora gönül verenlere örnek olmak ve daha iyi yerlere gelmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Bu arada yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği flyboard kategorisindeki yarışlarda, Ali Komşusu'nun gösterisi büyük beğeni topladı. Komşusu, Onuncu Yıl Marşı eşliğinde göğsünden çıkardığı Türk Bayrağı ile gösterisine devam ederken izleyenler ayakta alkışladı. - Bodrummuğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Su Jeti ve Flyboardla Şenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement