Bodrum Ticaret Odası Seçimlerine Doğru - Son Dakika
Güncel

Bodrum Ticaret Odası Seçimlerine Doğru

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, "Kendi huzur haklarımızla 2006 yılından bu yana bin 527 öğrencinin eğitimine katkı sağladık.

28.03.2018 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, "Kendi huzur haklarımızla 2006 yılından bu yana bin 527 öğrencinin eğitimine katkı sağladık. Bu bizi çok duygulandırıyor." dedi.

1 Nisan'da düzenlenecek BODTO seçimleri öncesinde BODTO binasında gazetecilerle buluşan Kocadon, üyelere oy kullanma çağrısında bulundu.

Seçimlerde 3 bin 587 kişinin oy kullanacağını belirten Kocadon, "Mecliste yeni genç adaylar da olacak. Bodrum Ticaret Odası olarak kurumsal yapımızı çok güçlendirdik. Devletin bize verdiği yetkilerle artık vezne yetkisine sahibiz ve bu sayede normalde üç saat süren işlemleri 10 dakikada yapabiliyoruz." diye konuştu.

Bugüne kadar verdikleri 209 eğitimle 10 bin 928 kişiye eğitim verdiklerini aktaran Kocadon, şöyle konuştu:

"Boş salonlar hiçbir işe yaramaz. O salonlarda eğitimler vermek, kamuya hizmet sunmak önemli. Yeni hizmet binamızda salonlarımız tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, STK'lara açıktır. Sadece kendi tanıtımını yapmak isteyen özel firmalardan bu konuda cüzi miktar para alıyoruz. Ayrıca kendi huzur haklarımızla 2006 yılından bu yana bin 527 öğrencinin eğitimine katkı sağladık. Bu bizi çok duygulandırıyor."

Meclis Başkanı İlhan Ersan da Türkiye'nin en iyi çalışan kurumlarından birisi olduklarını belirterek, 2013 yılından bu yana meclis toplantılarında 277 kararın oy birliği ile alındığına dikkati çekti.

Ersan, 1 Nisan'da gerçekleşecek seçimlere tüm üyeleri davet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bodrum Ticaret Odası Seçimlerine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement