Bodrum Ticaret Odasından Bir Proje Daha - Son Dakika
Güncel

Bodrum Ticaret Odasından Bir Proje Daha

2017 yılı Teknik Destek Programı kapsamında "BODRUM'DAN İHRACATA ADIM ADIM" projesiyle başvuru yapan Bodrum Ticaret Odası destek almaya hak kazandı.

02.02.2018 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Ocak Salı günü Ajans ile imzalanan sözleşme sonrasında Şubat ayında faaliyetlerine başlanacak proje ile Bodrum Ticaret Odası üyelerinden belirlenecek 25 firmanın ihracata başlaması, ihracatını devam ettirmesi gibi konularda eğitim ve birebir çalışma fırsatı sunulacağı bildirildi. BODTO üyelerinin yurtdışı pazarına açılması, rekabet gücünün arttırması gibi olanakların altyapısını hazırlama fırsata bulacağı bu eğitim ile Bodrumlu üreticiler, imalatçılar ihracata adım atacak.

GEKA DESTEKLİ 6. PROJE İLE BODTO ÜYELERİ İHRACAT EĞİTİMİ ALACAK

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, ihracat konusunda Bodrum yarımadasında eğitime ihtiyaç olduğunu vurgulayarak Odanın bu konuda girişimlerini sürdüreceğini belirtti ve şunları kaydetti: "Aydın- Muğla ve Denizli illerimizin kalkınmasına ve gelişmesine öncülük eden Güney Ege Kalkınma Ajansımızla yürüteceğimiz bu 6. projemiz. Kurum ve kuruluşların kamu kaynaklarını kullanarak projelerini gerçekleştirmesinin oldukça önemli olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle teknik destek programı ile Odamız üyelerine daha kapsamlı bir eğitim ve danışmanlık hizmeti sunacağız. Eğitimler sonrasında firmalarımızın ihracat yapabilmesini amaçlıyoruz.".

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bodrum Ticaret Odasından Bir Proje Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement