Bodrum Yeni Yıla Sertap Erener ile Girdi - Son Dakika
Güncel

Bodrum Yeni Yıla Sertap Erener ile Girdi

Bodrum Yeni Yıla Sertap Erener ile Girdi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayanlar yeni yıla Sertap Erener'in verdiği muhteşem konser ile girdi.

01.01.2012 05:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayanlar yeni yıla Sertap Erener'in verdiği muhteşem konser ile girdi. Saatler 00.00'ı gösterdiğinde 'Rengarenk' şarkısını yaklaşık on bin kişi ile birlikte söyleyen Erener'e Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon çiçek vererek teşekkür etti. Bodrum'da dünyaca ünlü Barlar Sokağı'nda da eğlence sabaha kadar sürdü.

Bodrum'da yaşayanlar ve İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerden gelenler yeni yıla, Bodrum Belediyesi'nin İskele Meydanı'nda düzenlediği Sertap Erener konseriyle girdi.

YENİ YILA ON BİN KİŞİ BİRLİKTE GİRDİ

Bodrum Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon, CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın ve aralarında yabancı turistlerin de bulunduğu yaklaşık 10 bin kişi konseri büyük ilgi ile izledi. Sertap Erener'i dinlemek için İskele Meydanı'na sığmayan kalabalık, Belediye Meydanı'nı doldurdu. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Erener, 'Zor Kadın', 'Aldırma', 'Every Way That I Can', 'Rüya', 'Sakin Ol', 'Sarıl Bana' ve 'Aş Seni Bulabilir De' şarkılarını hayranları ile birlikte söyledi. Konseri sırasında Erener'in menejeri ve organizatörlerin görüntü alınmasını engellemek istemesi üzerine, basın mensuplarıyla aralarında gergin anlar yaşandı. Erener, "Gün boyu yağan yağmur beni biraz tedirgin etse de yılın en son gününü en çok sevdiğim ve yaşadığım şehirde geçiriyorum. Yılın son dakikalarında beni yalnız bırakmadığınız için siz çok teşekkür ediyorum. Yeni yıla sizle birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

KOCADON VE ERENER KADEHLERİ BARIŞ İÇİN KALDIRDI

Yeni yılın ilk dakikalarında Belediye Başkanı Kocadon'un çiçek vererek teşekkür ettiği Erener, tam 00.00'da patlatılan şampanyayla doldurulan kadehlerini yeni yılın şerefine kaldırdı. Vatandaşlara hitaben konuşma yapan Kocadon, sahneye "Bodrum Seni Seviyorum, Türkiye Seni Seviyorum, I Love You Bodrum, I Love You Turkey" sözleri ile çıktı. Kocadan "Bodrum'da son üç yıldır yeni yılı değerli sanatçılarımız ile birlikte kutluyoruz. Gün boyu yağan yağmura rağmen tüm tedbirimizi aldık ve konseri gerçekleştirdik. Yeni yılda kimin tarafından olursa olsun, sorumlusu kim olursa olsun bombaların patlamadığı, silahların atılmadığı bir ülke ve dünya istiyoruz. Bodrum'daki kardeşlik ve barış görüntüleri dünyanın her yerine dalga dalga yayılsın" dedi. Sertap Erener konserini hayranlarıyla birlikte söylediği 'Rengarenk' isimli şarkısı ile sona erdirdi. Bodrum'da yeni yıl kutlamalarında dünyaca ünlü Barlar Sokağı'nda eğlence mekanları tıklım tıklım doldu. Yağmurun etkisini azaltmasıyla birlikte eğlenceler sokaklara taştı. Barlar sokağında eğlenen gençler, renkli görüntüler oluşturdu. Aşırı alkol alan bazı gençler baygınlık geçirirken, bazı vatandaşlarda çıkan kavgalarda yaralandı. Baygınlık geçirenlere ve yaralananlara ilk tedavi ambulanslarda yapıldı. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Yeni Yıla Sertap Erener ile Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement