Bodrum Zeynep Casali'ni Yeni Albüm Çıkaracak - Son Dakika
Güncel

Bodrum Zeynep Casali'ni Yeni Albüm Çıkaracak

Bodrum Zeynep Casali\'ni Yeni Albüm Çıkaracak

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan ve yeni albüm çıkaracağını belirten şarkıcı Zeynep Casalini, son zamanlarda en dikkat çeken konunun çocuğa cinsel istismar olduğunu söyledi.

27.03.2016 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan ve yeni albüm çıkaracağını belirten şarkıcı Zeynep Casalini, son zamanlarda en dikkat çeken konunun çocuğa cinsel istismar olduğunu söyledi. Bir süre önce eşi Tahsin Berk ile yolları ayrılan şarkıcı Zeynep Casalini, Bodrum ilçe merkezinde tutkunu olduğu bisikleti kullanırken objektiflere takıldı. Kendisini görüntüleyen gazetecilerin sorularını yanıtlayan Casalini, yeni albümünden gündemdeki çocuk istismarlarına kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu. Yeni albümünde 'Hastane Önünde İncir Ağacı" türküsünü seslendirdiğini belirten Casalini, "Çok acıklı. Dinleyen herkes inanamadı benim söylediğime. Gerçekten türkü gırtlağını yapamayan biriyim. Ama acayip çalıştım. Çok etkileyici olduğunu söyleniyor" dedi. Yeni albüm için hazırlıkların sürdüğünü anlatan Casalini, "Azeri arkadaşımız Murad Arif'in besteleri olacak içinde. Necati ve Saykolar'dan Necati Karadayı'nın bir şarkısı olacak. Nuri Harun Ateş'in bir parçası bir de cover'lar olacak. Çok yakında geliyor" diye konuştu..

Çocuk doğurduktan sonra müziği bıraktığını söyleyenler olduğunu hatırlatan Casalini, "9 ay gibi bir süre ara vermiştim. Şu an 5 yaşındaki kızım Dafne 9 aylıkken, haftada dört gün sıkı çalıştım. Sadece geçen sene 3 klip çektim. Bir sene önce de 'Yas uykusu' diye bir şarkı hazırladım. İlk kez dinleyenler 'Duvar' adlı şarkım kadar etkileyici olduğunu belirtti" diye konuştu.

"BİR HUSUMETİMİZ YOK"

Casalini, eşi Tahsin Berk ile boşanmalarına da değinerek, "Bir takım sebeplerden dolayı arkadaşça ve dostça ayrıldık. Bir husumetimiz yok. Dafne bugün babasında mesela. Oluyor böyle şeyler. Üzücü ama olmayacak bir şeyi devam ettirmek mümkün değil bizler için. Herkes için hayırlı olsun. Tahsin'in restoranı var biliyorsunuz. Herkese tavsiye ediyorum" dedi.

ÇOCUK İSTİSMARINA DEĞİNDİ

Kamera gördüğü zaman birçok şey söylemek istediğini ancak çevresindekilerin kendisine "boşver" dediklerini anlatan Casalini, "Son zamanlardaki en vurucu şey, 45 çocuğun cinsel istismara uğraması durumu. Bu konu çözülmeden nasıl gündem devam eder bunu anlamış değilim. Zaten dünyayı ve ülkemizi anlamış değilim. İnsanlık büyük bir sınav veriyor bence. Umarım insanlık kazanır. 'İnsan nedir'i sorgulamaya başlıyor insan çünkü. Çocuğu olan biri bunu daha iyi anlar. Kadın ya da erkek olması çok önemli değil. Ama insanın içi bulanıyor. Çok ciddi, anında kesip atmak gereken ve hemen cezalandırılması, hemen tedavi edilmesi gereken bir durum. Bir şeyler yapmamı isteyen birçok insan var. Umarım bir araya gelip bir şeyler yapabiliriz bu konularda. Bunlar yüzünden o program bu program gezmek istemiyorum. Çünkü çok yalancı, çok gerçeğe uzak. Ben gerçek bir insanım, gerçek bir anneyim, bu lafı sevmiyorum ama gerçek bir sanatçıyım. Sanatçının görevi de doğruyu gerçekten direk söylemek ve insanlara bunu göstermektir diye düşünüyorum. İki salla, iki sansasyonel ol bu değil. Ama bizim memleket böyle ne yazık ki. Dolayısıyla en çok istediğim şey, sanatçıların da desteğiyle insanların iyi ve doğru bir yola girmesi" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Zeynep Casali'ni Yeni Albüm Çıkaracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement