Bodrumlu Öğrenciler Okul Sütüyle Tanıştı - Son Dakika
Yerel

Bodrumlu Öğrenciler Okul Sütüyle Tanıştı

Bodrumlu Öğrenciler Okul Sütüyle Tanıştı

Milli Eğitim, Sağlık ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın koordinasyonunda ilköğretim 5.sınıfa kadar olan öğrencilere süt dağıtımına Bodrum'da da bugün itibariyle başladı.

02.05.2012 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim, Sağlık ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın koordinasyonunda ilköğretim 5. sınıfa kadar olan öğrencilere süt dağıtımına Bodrum'da da bugün itibariyle başladı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü "okul sütü akıl küpü" projesi kapsamında öğrencileri süt dağıtımı bugün başladı. Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Güler Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okulu'nda eğitim gören ilköğretim 1, 2, 3, 4, ve 5. sınıf öğrencilerine beslenme saatinde sütler verildi. Sırayla sütlerini alan çocukların sevinçleri gözlerinden okunuyordu.

Çocukların çok mutlu olduğunu ifade eden Okul Müdürü Hakan Kılıç, "Yıllar sonra ilk defa dağıtılıyor en son ben çocukken dağıtıldığını hatırlıyorum. Bakanlığımızın bu imkanları sunduğu için çok memnun olduk. Sütün yanında diğer besin maddelerinin de dağıtılması iyi ekonomik gücü olmayan öğrenciler özellikle. Bu hizmetİ ağlayanlara teşekkür ediyorum bu tür hizmetlerin devamının gelmesini dilerim" dedi.

Çocuklar ise sütün kemikleri geliştireceğini ve büyüyeceklerini ifade ettiler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrumlu Öğrenciler Okul Sütüyle Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement